Лікар проводить професійну чистку зубів, пряму художню реставрацію, фторування, лікування не каріозних уражень порожнини рота, відбілювання зубів. Також Валерія Андріївна проводить уроки гігієни та підбір правильних засобів індивідуальної гігієни порожнини рота.
Роман Володимирович - лікар стоматолог-терапевт. Спеціалізується на проведенні професійної гігієни ротової порожнини, відбілюванні зубів, профілактиці та лікуванні карієсу, ендодонтичного лікування,
встановлення коронок та керамічних накладок, художньої реставрації зубів.
Юлія Вікторівна на високому рівні володіє новітніми технологіями, поглиблено займається питаннями ендодонтичного лікування з використанням операційного мікроскопа, естетичного відновлення всіх груп зубів. Лікар-стоматолог володіє всіма сучасними методиками терапевтичного та ендодонтичного лікування. До кожного клінічного випадку Юлія Вікторівна підходить з максимальною відповідальністю та скрупульозністю. Головним у своїй роботі лікар вважає комфорт пацієнта та високий рівень лікування.
З 2006 року працює в стоматологічному центрі “Дантист” лікарем – стоматологом терапевтом і спеціалізується в ендодонтії.
Практикує лікування під мікроскопом.
Постійно підвищує свою кваліфікацію, відвідуючи науково-практичні семінари і конференції
Аліса Юріївна - стоматолог терапевт. Спеціалізується на лікуванні карієсу та його ускладнень, ендодонтичному лікуванні зубів з мікроскопом, профілактиці стоматологічних захворювань, лікування некаріозних уражень проведенні реставрації зубів та інше.