Користуючись широким спектром усіляких лікувальних маніпуляцій, Антон Андрійович проводить комплексне лікування уражених карієсом зубів з метою відновлення їх естетичної і жувальної функції. Лікар-стоматолог, займається діагностикою та лікуванням захворювань зубів і ротової порожнини (карієс, пульпіт, періодонтит, кіста зуба, періостит, стоматит).
Лікар спеціалізується високохудожній естетичній реставрації бічних і фронтальних зубів. Стоматолог реставратор зубів будь-якого ступеня руйнування. Область професійного інтересу - сучасні та інноваційні методи лікування карієсу, художня реставрація, ефективна терапія зубних каналів та ін.
Я молодий, уважний і відповідальний стоматолог-терапевт, поєдную сучасні знання з турботливим ставленням до кожного пацієнта.
Постійно вдосконалюю свої навички, відвідую професійні курси та семінари.
У роботі прагну до максимально комфортного, безболісного лікування й естетичного та функціонального результату.
Вірю, що довіра між лікарем і пацієнтом - це основа успішного лікування.
Я лікар-стоматолог терапевтичного та пародонтологічного профілю. Займаюся естетичними реставраціями, лікуванням карієсу та захворювань ясен, проводжу професійну гігієну й відбілювання. Працюю в межах доказової стоматології та завжди приділяю увагу комфорту пацієнта й естетиці усмішки.
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається лікуванням карієсу. Валерія Ігорівна проводить професійну гігієну порожнини рота, герметизація фісур. Приймає дорослих та дітей с 6 років.
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Лікує катаральний гінгівіт,
хронічний генералізований пародонтит, карієс будь-якої складності молочних та постійних зубів.
Оборотний і необоротний пульпіт на тимчасових і постійних зубах, пульпіт ускладнений періодонтитом. Працює за чітко вибудованими медичними протоколами, що дозволяє досягати позитивного результату в лікуванні
Лікар-стоматолог, що спеціалізується на терапевтичній стоматології та гігієні. Постійно вдосконалює навички на провідних навчальних курсах та застосовує на практиці науково обґрунтовані підходи.