Приватні лікарі Києва

Алла Вікторівна проводить диференціальну діагностику, лікує різні види головного болю (запаморочення, головний біль), захворювання периферичної та центральної нервової системи.
Лікар спеціалізується на неврології та нейрохірургії. Лікує патології різного ступеня тяжкості, що локалізуються в нервовій системі: волокнах, спинному і головному мозку
Лікар-терапевт займається діагностикою, профілактикою та лікуванням захворювань і патологій органів травлення, дихальної, серцево-судинної систем. Також лікар є фахівцем ультразвукової діагностики
Лікар-кардіолог, терапевт займається консервативним лікуванням серцево-судинних захворювань, таких як кардіоміопатії, постінфарктний стан, порушення ритму і провідності серця, гіпертонія. А також надає допомогу при виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки, гострих респіраторних вірусних хворобах, і ін.
Гузенко Катерина Валеріївна
Катерина Валеріївна – досвідчений лікар-психіатр. Займається діагностикою та лікуванням гострих психічних порушень психотичного та невротичного рівня у дорослих та підлітків старше 16 років. У лікуванні поєднує медикаментозні призначення та психотерапевтичні інтервенції. Автор та співавтор понад 40 наукових праць
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань, як цукровий діабет 1 та 2 типу, метаболічний синдром, нецукровий діабет, аутоімунний тиреоїдит, вузловий зоб, дифузний токсичний зоб, дифузний нетоксичний зоб, підгострий тиреоїдит.
Київ, вул. Вадима Гетьмана 1В
Буров Андрій Сергійович - головний лікар та засновник клініки Burov Clinic. Впродовж 15 років допомагає пацієнтам повернути та відновити втрачені зуби. Спеціалізується на хірургії та імплантології в стоматології. Стоматолог проводить такі маніпуляції, як імплантація і протезування зубів, складне видалення зубів мудрості, лікування всіх видів захворювань зубів і багато іншого. У своїй практиці використовує технологію CEREC (економічна і естетична керамічна реставрація).
Київ, ул. Соломенская, 33, 1-й этаж
Наталія Євгенівна є кваліфікованим фахівцем в області ультразвукової діагностики. Володіє великим спектром методик УЗД при захворюваннях різних систем і органів. Має у своєму розпорядженні навичками лікаря ургентної (невідкладної) УЗ-діагностики