Приватні лікарі Києва

Скороход Андрій Валерійович
Андрій Валерійович спеціалізується на лікуванні захворювань в урології, в тому числі онкологічних. Проводить УЗД, лапароскопічні та порожнинні операції на статевій і сечовидільній системах різної складності, нефростомію, цистоскопію і уретроцистоскопії.
Буча, вул. Бориса Гмирі, 7
Георгій Олексійович -- лікар-судинний хірург вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні патологій судинної системи, забезпечуючи пацієнтам професійний підхід та сучасні методи терапії. Проводить консультативний прийом та УЗД артерій/вен кінцівок.
Лікар загальної практики зі спеціалізацією по проведенню УЗ-діагностики. Проводить повне обстеження дорослих і дітей старше 3 років.
Дюдина Ілона Олександрівна
Ілона Олександрівна займається лікуванням захворювань серцево-судинної системи, в т.ч. хронічної серцевої недостатності, гіпертонічної хвороби, ішемічної хвороби серця та ін.
Лікар здобула вищу медичну освіту в Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького. Спеціалізується на лікуванні та діагностиці наступних захворювань: екзема, псоріаз, алергічні захворювання, грибкові захворювання, інфекційні захворювання шкіри, паразитарні захворювання, венеричні захворювання
Тетяна Володимирівна дерматолог вищої категорії, спеціалізується на усуненні шкірних дефектів, таких як: акне і постакне, розацеа, рожеві вугри, стара шкіра та ін. Виконує ботулінотерапію, контурну пластику, плазмотерапію, нитковий ліфтинг, радіохвильовий ліфтинг, smas-ліфтинг
Юлдашев Алішер Хабібулаєвич
Лікар проводить лікування вентральних, пупкових та інших видів гриж живота, діастазу прямих м'язів живота, позбавляє від новоутворень шлунка, тонкої, товстої і прямої кишки
Судинний хірург проводить склеювання вен за методикою VenaSeal, ендовенозну лазерну коагуляцію, консервативне лікування захворювань судин. Лікує варикоз, атеросклероз судин нижніх кінцівок, лімфостаз, травми кровоносних судин, тромбоз і тромбофлебіт, трофічні виразки нижніх кінцівок, судинні «зірочки», хронічну венозну недостатність, доброякісні новоутворення шкіри і м'яких тканин
Борзов Роман Миколайович
Лікар-уролог володіє всіма методами первинної урологічної діагностики. Займається профілактикою і лікуванням широкого спектру захворювань сечостатевої системи, а саме: варикоцеле, цистоцеле, фімоз, парафімоз, аденома передміхурової залози
Євгенія Миколаївна здійснює амбулаторний прийом пацієнтів терапевтичного і кардіологічного профілю. Консультує з питань планової і сезонної вакцинації від грипу. Проводить добове моніторування артеріального тиску + ЕКГ (холтер) і розшифровку ЕКГ