Головний лікар стоматології «Bremen», лікар стоматолог-ортопед, працює з ортопедичними конструкціями, відновлюючи зуби і зубні ряди, спеціалізується на протезуванні на імплантатах, «живих» зубах. Займається виготовленням мостовидних протезів і металокерамічних коронок, а також тимчасових конструкцій протезів.
Проводить профілактичні огляди дітей, діагностує і лікує хвороби, які виникають на повіках (ячмінь, абсцес), кон'юнктивіти різної природи, хвороби рогівки (кератити), судинної оболонки ока. Компетентна в підборі лінз, окулярів, лікуванні косоокості та амбліопії.
Доктор Смирнова є провідним гінекологом і репродуктологом медцентру «Здоров'я родини» зі спеціалізацією в діагностиці і терапії безпліддя ендокринної, маткової та трубної етіології. Юлія Юріївна володіє широким спектром методик оваріальної стимуляції і має успішний досвід їх проведення. Також доктор Смирнова є досвідченим фахівцем в гінекологічному УЗД та ендоскопічній гінекології.
Доктор Байдикова вивчає способи терапії і діагностики широкого спектру патологічних станів органів травлення, дихальної системи, сечовидільної системи та ін. Також Наталія Борисівна проводить всю лінійку ультразвукових досліджень, включаючи вузькоспеціалізовані види.
Стоматолог дитячий, проводить лікування карієсу, періодонтиту і пульпіту молочних зубів. Високий рівень професіоналізму даного фахівця дозволяє при лікуванні формувати позитивний настрій у дитини. Головний лікар «Kid`s Dental» (стоматологія для дітей).
Лікар веде прийом дітей з народження і до досягнення повноліття, допомагає пацієнтам з гострими респіраторними інфекціями, пневмоніями і бронхітами, лікує дитячі інфекції. Для підвищення кваліфікації регулярно відвідує курси тематичного удосконалення, семінари та передатестаційні цикли
Лікар-стоматолог, має першу категорію, проводить vector-терапію, прямі і непрямі реставрації, ендодонтичне лікування, керамічні реставрації, протезування на імпланти знімне, незнімне протезування.
Оксана Миколаївна лікар-офтальмолог, є асистентом хірурга. Проводить такі процедури, як комплексне обстеження зору, оптичну когерентну томографію, УЗД, підбір окулярів і МКЛ будь-якої складності.
Лікар здійснює видалення стрижневих мозолів, натоптишів, коригує врослий ніготь, доглядає за діабетичною стопою, лікує мікози та оніхомікози і інші проблеми і захворювання стоп.
Психолог працює в методі позитивної психотерапії, поєднуючи різні напрямки і авторські методики з екологічним і ресурсним підходом. При складанні схеми лікування враховує потреби і особисту історію пацієнта, проводить сімейне та індивідуальне консультування, працює з дорослими, дітьми і підлітками. Веде приватну практику більше 10 років, сеанси з арт-терапії з дітьми - понад 3 років