Приватні лікарі Києва

Лікар приймає як хірург широкого профілю та пластичний хірург, консультує з проктології. Розбирається в деталях пластичної хірургії всіх ділянок тіла. Проводить ліпосакцію, блефаропластику, отопластику, ринопластику і інші операції. Арміне Арменаківна пройшла понад п'ять курсів, орієнтованих на проведення пластичних операцій на різних ділянках тіла.
Алерголог з великим досвідом роботи спеціалізується на лікуванні алергічних реакцій. Бачить проблему комплексно, тому може підібрати найбільш точну комбінацію досліджень для постановки діагнозу. Також виявляє першопричину алергії - імунні порушення, може визначити чи відноситься пацієнт до «групи ризику» на основі уніфікованих діагностичних карт. У практиці дотримується індивідуального підходу і призначає лікування виключно в залежності від від стадії і тяжкості захворювання.
Володіє сучасними методами діагностики і лікування травм кісток, суглобів, м'язів і м'яких тканин. В умовах багатопрофільної клініки надає всі види кваліфікованої амбулаторної допомоги при переломах, ударах, вивихах, опіках і укусах тварин. Проводить сучасну медикаментозну терапію, реабілітаційні заходи після травм і операцій, накладення іммобілізірующую пов'язок, призначає застосування ортезів, займається ортопедичною патологією дорослих.
Лікар веде консультативний прийом і займається лікуванням захворювань, що передаються статевим шляхом, жіночого безпліддя, порушень менструального циклу (НМЦ), патологічного клімаксу, порушення менструального циклу та ін. Постійно проходить курси і майстер-класи з підвищення лікарської кваліфікації
Лікар є фахівцем в променевій терапії. Поєднує променеву дія з ендолімфатичною і внутрішньоартеріальною хіміотерапією. Проводить променеву терапію пухлини голови і шиї, центральної нервової системи, легенів, стравоходу і шлунка, кишечника, урогенітальної системи, саркоми м'яких тканин, молочної залоза, а також рідкісних нозологічних онкозахворюваннь
Святослав Миколайович є фахівцем, що займається діагностикою та лікуванням широкого спектру захворювань в області дерматовенерології серед яких інфекційні патології, такі як атопічний дерматит, гонорея, грибоподібний мікоз, грибок шкіри, грибок нігтів, дерматити, демодекоз мікоплазмоз, молочниця (кандидоз) оперізуючий лишай, різнокольоровий лишай , рожевий лишай Жибера, стригучий лишай, папілома вірусна інфекція, псоріаз, розацеа, себорея, трихомоніаз, уреаплазмоз, уретрит, хламідіоз, екзема
Стоматолог-терапевт, ендодонт, веде консультативний прийом, займається лікуванням карієсу, пульпіту, періодонтиту та реставрацією зубів, проводить діагностування та лікування кореневих каналів. Також проводить професійну чистку зубного ряду і відбілювання емалі
Займається діагностикою та лікуванням захворювань дихальних шляхів, шлунково-кишкового тракту і органів сечостатевої системи у дітей. Веде дітей від 0 до 18 років
Володимир Петрович — сертифікований хірург з багаторічним досвідом практичної та наукової роботи в Україні і США. Спеціаліст в абдомінальній і загальній хірургії, лапароскопічній і роботохірургії, експерт в проведенні реконструктивних, естетичних і пластичних операцій. Виконує консервативне і малоінвазивне лікування, реабілітацію, консультує і навчає пацієнтів щодо дієти, гігієни, здорового способу життя і профілактики хвороб
Ольга Миколаївна займається діагностикою та лікуванням запальних захворювань ЛОР-органів. Надає невідкладну отоларингологічну допомогу, проводить амбулаторні оперативні втручання, діагностичні та лікувальні маніпуляції. Володіє технікою ендоскопії ЛОР-органів. Веде прийом дорослих і дітей від 6 місяців