Лікар-офтальмолог, офтальмохірург із практичним досвідом з 2015 року.
Проводить діагностику зору, ексімер лазерні корекції зору, лікує кератоконус та синдром сухого ока.
Також є діючим експертом Академії ВІЗІУМ, де студенти медичних вишів проходять інтернатуру.
Професійний розвиток лікаря включає постійне навчання. Регулярно відвідує різноманітні школи, конференції та освітні платформи ( конференції, курси підвищення кваліфікації, курси тематичного удосконалення). В 2021 році пройшла спеціалізацію з ультразвукової діагностики НУОЗ України П.Л.Шупика. В практиці використовує принципи доказової медицини, посилаючись на міжнародні стандарти та оновлені рекомендації.
Косметолог, проводить процедури для омолодження шкіри, усунення вугрової висипки і сухості шкіри. Спеціаліст в області кріоліфтинга, міостімуляції і електропарації.
Доктор виконує УЗД молочної залози, проводить діагностику і лікування мастопатії, кіст молочних залоз, доброякісних утворень (фіброаденоми, внутрішньопротокові папіломи).
Інна Володимирівна надає психологічну та психотерапевтичну допомогу дорослим і дітям. Є учасником Всесвітньої асоціації позитивної психотерапії. Має досвід роботи більше 10 років
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Займається лікуванням таких захворювань, як: хламідіоз, уреаплазмоз, менопауза, кандидоз, патології шийки матки
Акушер-гінеколог (вища категорія), проводить лікування безпліддя, фіброміоми матки, патологій шийки матки, ІПСШ (уреаплазмоз, хламідіоз, трихомоніаз), займається питаннями контрацепції. Кандидат медичних наук.