Приватні лікарі Києва

Лікар надасть комплексну планову хірургічну і ургентну допомогу, проведе діагностику і складе план лікування, а також проконсультує зі своєї спеціальності
Чеборака Тетяна Олександрівна
Лікар першої категорії
Доктор спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, нейропсихологічне обстеження, паравертебральні блокади, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: хвороба Паркінсона, деменція, неврит, мігрень
Спеціаліст в галузі кардіології, функціональної діагностики та терапії. Веде консультативний прийом та займається стаціонарним лікуванням пацієнтів кардіологічного профілю в тому числі в умовах реанімації та інтенсивної терапії. Має досвід роботи з критичними станами, пацієнтами з гострим інфарктом міокарда, аритміями, тромбоемболією легеневої артерії, гострою та хронічною серцевою недостатністю. Займається веденням пацієнтів з множинною супутньою патологією, ендокринними та метаболічними розладами. Проводить диференціальну діагностику захворювань терапевтичного та кардіологічного профілю.
Олександр Володимирович лікар-невролог. Спеціалізується на лікуванні таких хвороб, як: ішіас (радикуліт), біль у спині, мігрень, міжхребцева грижа, невралгії, неврит, остеохондроз, полінейропатія, спондильоз та інше. Лікар постійно розвиває свої навички та знання, приймає участь у симпозіумах та семінарах.
Київ, вул. Я. Мудрого, 40 (ТРК «Гермес»)
Ярослава Анатоліївна спеціалізується на корекції зору за допомогою контактних лінз і окулярів. Діагностує проблеми органу зору, допомагає підібрати потрібну модель і підказує, як правильно за нею доглядати.
Київ, бул. Лесі Українки, 30 б
Київ, вул. Богдана Хмельницького, 9 Б
Лікар-стоматолог, спеціалізується на реставрації зубів (кореневої частини), пародонтології. Проводить лікування карієсу, пародонтиту, пародонтозу, зубного каменю і т. д.
Київ, вул. Жилянська, 30 а
Лікар стоматолог-терапевт, спеціалізується в області терапевтичної та ортопедичної стоматології: профілактика і гігієна порожнини рота, відбілювання зубної емалі, лікування карієсу, високоестетичні фотополімерні реставрації.
Київ, вул. Маршала Гречко, 1
Аліна Євгенівна фтізіопульмонологом, займається читанням рентгенологічних знімків, лікуванням і диф. діагностика захворювань легенів (бронхіт, туберкульоз легенів, плеврит і т.д.) і неврологічних захворювань.
Київ, вул. Назарівська, 13
Невролог першої категорії, фахівець з ЕНМГ (електронейроміографія). Крім того, проводить голкову ЕМГ, транскраніальную доплерографію, працює в такій області медицини, як вертеброневрологія.