Стоматологічна практика Сергія Арсентійовича спрямована на надання високоякісного хірургічного лікування зубів і зубного ряду в цілому. Також проводить пломбування, реставрації та ін.
Спеціалізується на щелепно-лицьовій хірургії. Є хірургом-імплантологом, стоматологом-імплантологом. Видаляє зуби (в тому числі працює і в складних випадках), займається хірургічної пародонтологією, усуненням рецесій ясна, пластичною пародонтологією. Проводить зубозберігаючі операції, а також пластику вуздечки язика, губ.
Стоматолог-терапевт першої категорії, займається обробкою кореневих каналів, естетичним відновленням всіх груп зубів, проводить професійну гігієну порожнини рота, аналіз знімків на рентген-апараті. Веде дорослий і дитячий прийом.
Наталя Олексіївна має спеціалізацію з терапії, кардіології. Лікар Володкина проводить моніторування по Холтеру (добове), електрокардіографію, ультразвукове дослідження серця, його судин. В область професійних інтересів Володкіною Н. А. входить лікування хвороб, які вражають серцево--судинну систему.
Ольга Дмитрівна займається лікуванням хронічних захворювань травного тракту і його патологій. Лікар лікує хвороби: стравоходу, печінки, кишечника, жовчовивідних шляхів і т.д.