Приватні лікарі Києва

Сидоренко Роман Анатолійович
Київ, вул. Солом'янська, 17
Роман Анатолійович проводить весь спектр операцій в абдомінальній хірургії. Займається лікуванням захворювань панкреатобіліарної системи, вен, м'яких тканин. Володіє технікою проведення ультразвукових досліджень органів черевної порожнини, доплерографії вен.
Київ, вул. Вишгородська, 45 А/6
Спеціаліст з проведення УЗД-діагностики. Займається ультразвуковою доплерографією судин, дослідженням нирок, органів черевної порожнини, передміхурової залози, щитовидної залози, органів малого таза, органів мошонки. Також проводить ехокардіографію
Ходаковський Юліан Станіславович
Спеціаліст високої кваліфікації в галузі альтернативної медицини, відновлює структуру кістково-м'язового балансу пацієнта за допомогою контактного впливу рук. Володіє широким спектром прийомів і технік мануального лікування для усунення функціональних блоків, рефлекторних спазмів м'язів, нормалізації роботи внутрішніх органів, виправлення порушень судинного тонусу, нервово-м'язової передачі і т. Д.
Київ, вул. Оболонська Набережна, 9
Напрямки хірургії в яких, переважно, працює доктор: пластична хірургія і хірургія в проктології. окремі професійні інтереси - планова і екстрена хірургія черевної порожнини, операції утворень м'яких тканин, лікування грижі передньої черевної стінки, гнійна хірургія м'яких тканин. Доктор є членом Української асоціації хірургів
Лікар спеціалізується на хірургії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, обробку та перев'язку. Лікує різні захворювань і патології за допомогою фізичного втручання в організм пацієнта
Кардіолог, який має науковий ступінь кандидата наук. Володіє методикою проведення ехокардіограми, електрокардіограми, моніторування по Холтеру.
Тетяна Миколаївна компетентна в лікуванні малюків, у яких спостерігаються різноманітні функціональні порушення шлунково-кишкового тракту, лікуванні різних дерматитів, патронажі новонароджених, лікуванні та подальшій профілактиці захворювань, що виникають в дихальній системі. Також проводить коригування харчування дітей
Дитячий травматолог і ортопед Юрій Ростиславович лікує дітей, що мають деформації кістково-м'язового апарату грудної клітини, дітей з дисплазією тазових суглобів, а також дітей з переломами елементів верхніх кінцівок будь-якої складності (від пальця до плеча).
Ігор Анатолійович займається діагностикою та лікуванням захворювань дихальної системи, шлунково-кишкового тракту (риніту, трахеїту, бронхіту, пневмонії, гастриту, холециститу, панкреатиту та ін.)
Лікар спеціалізується на лікуванні, діагностиці та профілактиці захворювань внутрішніх органів. Володіє всіма необхідними практичними навичками: від збору анамнестичних даних до перкусії, аускультації, пальпації, вимірювання артеріального тиску