Приватні лікарі Києва

Кінча-Поліщук Тамара Анатоліївна
Київ, Чеховський провулок 7, 8-й поверх центр клітинноі терепіі
Тамара Анатоліївна - заслужений лікар України. Компетентна в питаннях дитячої ортопедії, приймає пацієнтів від 0 до 16 років. Застосовує консервативне лікування вроджених вивихів стегна, дисплазії, клишоногості, вроджених і набутих захворюваннях скелета. виконує лікування дитячого остеопорозу, рахіту, деформації стоп, усуває наслідки травм
Олександр Андрійович займається пластичною, реконструктивною, відновлювальною хірургією - оперативно лікує дефекти тканин, різні деформації, порушення функцій різних частин тіла. Лікує післяопікові, посттравматичні деформації тулуба, голови, кінцівок, а також гнійно-запальні процеси після перенесених травм, опіків і онкологічних захворювань, наслідків променевих поразок, трофічних виразок, діабетичних ускладнень. Займається пластикою гнійно-некротичних дефектів, пролежнів, трофічних виразок. Спеціалізується на хірургії кисті, щелепно-лицьовій, ортопла
Е.А. Карпенко офтальмолог вищої категорії, в клініці лікар приймає і лікує пацієнтів з блефароконьюктівітом, глаукомою, судинною патологією сітківки, складним астигматизмом та іншими захворюваннями очей.
Людмила Борисівна є найдосвідченішим лікарем-хірургом, засновником, головним лікарем і директором першого в Україні спеціалізованого медичного центру пластичної хірургії «Естетична хірургія». Працювала в Центрі хірургії печінки, жовчних шляхів та підшлункової залози, має широкий міжнародний досвід у своїй спеціалізації. Автор 59 наукових робіт з пластичної хірургії, учасник понад 50 міжнародних конференцій, конгресів, майстер-класів в Австрії, Італії, Німеччини, Росії, Бразилії, Греції, Франції.
Лікар займається діагностикою та лікуванням в гінекології. Понад 40 років в медицині. Консультує з питань планування сім'ї, лікування безпліддя, невиношування вагітності, веде вагітність. Також лікар займається лікуванням полікістозу яєчників, порушень менструального циклу, склерополікістозом яєчників та ін.
Лікар спеціалізується на гастроентерології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує гострі і хронічні захворювання підшлункової залози, печінки, кишечника, психосоматичні розлади
Дмитро Володимирович - лікар ендоскопіст вищої категорії, має стаж роботи 38 років. Проводить ендоскопічні маніпуляції, відеоезогастродуоденоскопію, відеоколоноскопію, уреазний тест на Helicobacter pylori, біопсію та інше.
Лікар спеціалізується на лікуванні серцево-судинних патологій, володіє навичками зняття і розшифровки ЕКГ. Також пройшла курси з підвищення кваліфікації з гастроентерології, ендокринології, геронтології.
Возняк Олександр Михайлович
Ходосівка, вул. Березова, 2
Дитячий нейрохірург. Кандидат медичних наук. Член редакційної колегії Українського нейрохірургічного журналу. Виконавчий член Європейського товариства нейрохірургів. Спеціалізується на хірургії черепа, нейро-онкології, транссфеноідальній нейрохірургії.
Дніпро, вул. Жуковського, 21 а
Кривий Ріг, вул. Церковна (Калініченко), 10
Спеціалізується на ретинології, проводить діагностику, консультування пацієнтів, призначає лікування. Займається лікуванням хвороб внутрішньої оболонки ока: увеїту, дистрофії сітківки, макулярної дегенерації сітківки та інших.