Приватні лікарі Києва

Кандидат медичних наук, лікар стоматолог-ортодонт, спеціалізується на установці знімної і незнімної ортодонтичної апаратури для лікування ортодонтичних захворювань у дорослих дітей.
Миколаїв, пр-т. Центральний (Леніна), 71 а
Ірина Станіславівна займається проблемами терапії дерматовенерологічної патології різного генезу. Так, доктор Максимова здійснює видалення контагіозного молюска, кондилом, бородавок, проводить лазеротерапію грибка нігтів, лікування дерматитів і ін.
Дитячий ортопед і травматолог Олександр Володимирович Юрчак консультує дітей до року з ортопедичними порушеннями, здійснює лікування травм, запальних і вроджених патологій ліктьового суглоба (нестабільність, контрактура, переломи) і стопи (плоскостопість, клишоногість, перелом)
Як дитячий лікар ультразвукової діагностики Наталія Володимирівна виконує весь спектр даних досліджень у дітей. Також Наталія Володимирівна має досвід клінічної практики лікарем-неонатологом, рентгенологом.
Ткаченко Федот Геннадійович
Федот Геннадійович проктолог-хірург вищої категорії і кандидат медичних наук. Доктор справжній фахівець з лікування консервативними методами проктологічних захворювань. Він член Асоціації колопроктологів України з 2003 року і автор 2 патентів на винаходи, 8 наукових робіт.
Фещенко Олена Василівна
Доктор виший категорії з багаторічним досвідом роботи в педіатрії. Веде консультативний прийом з приводу грудного вигодовування, введення прикорму, раціонального харчування та догляду за дітьми, календаря вакцинації. Лікує захворювання дихальних шляхів, шлунково-кишкового тракту і інфекційні захворювання у пацієнтів з народження до 18 років
Ревенько Іванна Леонідівна
Лікар спеціалізується на лікуванні гриж міжхребцевих дисків, остеохондрозу, мігрені, енцефалопатії, неврозу, міалгії, вегето-судинної дистонії, радикуліту, порушення сну, посттравматичних порушень роботи головного мозку, хвороб Паркінсона, Альцгеймера. Займається станами, наступаючими після гострого порушення мозкового кровообігу, полінейропатії. Доктор також володіє методикою проведення блокад: паравертебральной, параартикулярної, періневральної, локальної.
Неля Костянтинівна займається всебічною діагностикою органу зору, спеціалізується на дрібній офтальмохірургії. Займається лікуванням запалень слизової оболонки ока, запалень повік (блефарити)
Мирослав Васильович спеціалізується на діагностиці та лікуванні пацієнтів з хірургічною патологією. Проводить профогляди (флебологія, мамологія, проктологія), планові і ургентні оперативні втручання, первинну хірургічну обробку ран та ін. Виконує лапароскопічні операції (холецистектомія, апендицит), видалення доброякісних новоутворень шкіри і підшкірної клітковини, розсічення і дренування гнійників та ін.
Лікар-психотерапевт з багаторічним досвідом, займається лікуванням пацієнтів з проявами низької самооцінки, нереалізованістю в роботі, особистому житті, з проблемами в стосунках з близькими людьми, проблеми в сімейних відносинах. Катерина Ігорівна допоможе з затяжними сімейними конфліктами, агресією і страхами.