Приватні лікарі Києва

Лікар проводить профілактичні огляди дітей від 0 до 18 років (в тому числі передчасно народжених дітей). Веде спостереження дітей після черепно-мозкових травм (струс, забій м'яких тканин). До компетенції лікаря входять такі захворювання і стани, як: цефалгії різної етіології, тіки, корінцеві синдроми, порушення м'язового тонусу (особливо у дітей до 1 року), ураження трійчастого і лицьового нерва
Київ, вул. Васильківська, 8
Віталій Анатолійович спеціалізується на загальній та ортопедичній стоматології. Проводить терапію захворювань твердих тканин зубів, кореневих каналів. Займається незнімним протезуванням за допомогою безметалевих, металокерамічних конструкцій.
Київ, вул. Дмитрівська, 19Б
Олена Сергіївна працює в сфері терапевтичної і пародонтологічної стоматології, також веде прийом як гігієніст. Виконує всі види терапевтичного лікування, профілактичні та гігієнічні маніпуляції в порожнині рота. Доктор є постійним учасником тематичних тренінгів, курсів та майстер-класів.
Київ, Киевская область, г. Вишневое, ул. Европейская 30-а
Лікар спеціалізується на отоларингології. Займається лікуванням таких захворювань, як: вазомоторний риніт; хронічний риніт; хронічний фарингіт; гострий риніт; гострий фарингіт; тонзиліт (гострий і хронічний); паратонзіллярний абсцес; ларингіт
Лікар спеціалізується на офтальмології. Лікує глаукому, катаракту, захворювання сітківки, аномалії рефракції, запальні захворювання очей та допоміжного апарату, тощо.
Харків, вул. Роганська, 3
Лікар стоматолог, працює у напрямку терапевтична стоматологія: ефективно лікує періодонтит, пульпіт, пародонтоз, глосит і т.д., проводить мікропротезування, відбілювання і прямі реставрації зубів.
Молодий, перспективний фахівець з відмінною теоретичною підготовкою в питаннях терапевтичної стоматології. В роботі використовує найсучасніші технології і матеріали для пломбування та естетичної реставрації зубів. Постійно розвивається в професії.
Врач-пародонтолог, специализирующийся на лечении заболеваний околозубных тканей, среди которых наиболее часто встречаются такие патологии как гингивит, пародонтит и пародонтоз. Среди преимуществ данного специалиста стоит отметить владение огромным множеством методик по устранению нарушений в области пародонта
Лікар займається лікуванням гострих і хронічних захворювань ЛОР-органів. Виконує продування слухових труб, промивання лакун мигдалин, видалення сірчаних пробок