Приватні лікарі Києва

Данацко Василь Васильович
Київ, ул. Герцена, 17/25
Василь Васильович спеціалізується на загальній нейрохірургії, онконейрохірургії, вертебрології. Проводить нейрохірургічні оперативні втручання на спинному, головному мозку. Лікує наслідки інсульту, черепно-мозкові спінальні травми.
Кваченюк Андрій Миколайович
Доктор медичних наук
Київ, вул. Драгомирова, 16-А
Андрій Миколайович проводить лікування, діагностику пацієнтів із захворюваннями ендокринної системи. Лікар лікує захворювання щитовидної залози, порушення обміну речовин, проводить оперативне втручання. Заслужений лікар України.
Рижий Леонід Михайлович
Кандидат медичних наук, лікар-гастроентеролог вищої категорії. Спеціалізується в області ендоскопічної діагностики та лікування патологій та захворювань травної системи.
Лікар-гінеколог, онкогінеколог, область професійної діяльності - рання діагностика передракових захворювань шийки матки (дисплазія, ерозія), діагностика і лікування папіломавірусної інфекції, інфекційних патологій жіночих репродуктивних органів.
Сербул Михайло Михайлович
Заслужений лікар України, доцент. Михайло Михайлович є одним з кращих лапароскопічних хірургів країни, що спеціалізується на виконанні органозберігаючих операцій на органах травлення, нирках і надниркових залозах, операціях по видаленням грижі, включаючи діафрагмальну грижу, лапароскопічних операціях в ендокринології, пластичні операції (ліпосакція, абдомінопластика), баріатричної хірургії (хірургії ожиріння) .
Доктор Румянцев Г.В. є прогресивним фахівцем в області ендоскопічної хірургії черевної порожнини, авторству лікаря належить більше 10 публікацій з питань сучасного оперативного лікування шлунково-кишкових кровотеч, фахівець регулярно бере участь в роботі конференцій, семінарів і з'їздів з питань ендоскопії та хірургії.
Тодуров Борис Михайлович
Доктор медичних наук
Професор, заслужений лікар України, член-кореспондент НАМН України, лауреат Держпремії в галузі науки і техніки, директор Інституту серця. За роки роботи здійснив понад 5000 операцій, в тому числі, першу трансплантацію серця в країні. Автор 150 наукових робіт і величезного числа винаходів
Лікар-отоларинголог вищої категорії, приймає пацієнтів з проблемами в області ринології і ларингології. Займається діагностикою та лікуванням гострих і хронічних запальних процесів, доброякісних новоутворень ЛОР-органів
Лікар з колосальним досвідом вирішення ортодонтичних проблем. Працює з усіма брекет системами, знімними апаратами, багато приділяє часу діагностиці. Постійно підвищує свої кваліфікаційні навички роботи за допомогою курсів, семінарів та науково-практичних конференцій
Лікар проводить неврологічний огляд, візуальну діагностику, мануально-м'язове тестування, пальпацію та виявлення проблем хребетно-рухових сегментів і суглобів. Проводить мануальну, кінезіо-остеопатичну корекцію виявлених порушень. Застосовує при необхідності лікувальні блокади, фармакопунктуру, тейпування