Приватні лікарі Києва

Іванов Микола Андрійович
Київ, вул. Солом'янська, 17
Олексій Андрійович - заслужений лікар України. Проводить операції на черевній порожнині, оперативні втручання при урологічній патології, захворюваннях шлунка, жовчовивідних шляхів. Видаляє всі види гриж, лікує гнійні захворювання, варикозну хворобу.
Завідуюча неврологічним центром клініки "Медбуд", лікар-невролог вищої категорії. Займається лікуванням судинних захворювань головного мозку і захворювань периферичної нервової системи.
Олена Іванівна спеціалізується на лікуванні захворювань терапевтичного профілю, патологій внутрішніх органів в гастроентерології, пульмонології, нефрології, кардіології. Проводить лікування порушень мікрофлори кишечника (дисбактеріозу) і гельмінтозів, захворювань серцево-судинної системи, захворювань шлунково-кишкового тракту.
Київ, пр. Голосіївський (40-річчя Жовтня), 59 б (Міська клінічна лікарня №10, хірургічний корпус)
Сільвія Юліївна бере активну участь в гомеопатичних конгресах і форумах, володіє методикою іридодіагностики, є кваліфікованим гомеопатом, фахівцем з народної і нетрадиційної медицини.
Ольга Василівна має досвід роботи в області неврології більше 30 років, лікар вищої категорії. Проводить лікування пацієнтів із захворюваннями хребта, невралгії, дисциркуляторними енцефалопатіями і також когнітивними порушеннями. Доктор діагностує і лікує судинні патології, пов'язані з неврологічними змінами, проводить блокади
М’ясний Іван Семенович
Заслужений лікар України. Іван Семенович проводить діагностику і лікування бронхолегеневої патології.
Главацький Олександр Якович
Доктор медичних наук
Київ, вул. Платона Майбороди (Мануїльського), 32
Спеціаліст в області комбінованого лікування внутрішньомозкових пухлин. Начальник відділу ад'ювантних методів лікування при пухлинах центральної нервової системи. Онколог, нейрохірург, доктор медичних наук. Йому належить авторство понад 170 наукових робіт.
Река Ірина Петрівна
Педіатр вищої кваліфікаційної категорії, член педіатричного суспільства. Регулярно бере участь в з'їздах педіатрів України і науково-практичних конференціях, публікує наукові статті в журналі «Педіатр». Займається діагностикою та лікуванням захворювань органів дихання і шлунково-кишкового тракту у дітей. Проводить профілактичні огляди дітей і профілактичну вакцинацію
Інна Валеріївна — Дитячий гінеколог, підлітковий гінеколог, гінеколог- ендокринолог, Лікар вищої категорії, Кандидат медичних наук. Лікар володіє методами малоінвазивної оперативної гінекології у лікуванні кіст яєчників, при перекрутах придатків матки, володіє методами хірургічного лікування із застосуванням реконструктивно-пластичної техніки в лікуванні аномалій розвитку жіночих статевих органів.
Лікар ультразвукової діагностики вищої категорії, фахівець з педіатрії. Досконало володіє технікою функціональних методів дослідження дорослих пацієнтів і дітей. Проводить УЗ-діагностику всіх органів і систем у дорослих і дітей, сонографічне обстеження