Приватні лікарі Києва

Бережна Інна В'ячеславівна
Лікар спеціалізується на лікуванні та діагностиці різного роду алергій. Займається терапією сезонної алергії, алергопатологій, астми, кропив'янки, алергічної непереносимості їжі і т.д. Лікар регулярно вдосконалює свої знання, беручи участь в тренінгах і наукових семінарах. У медичній практиці лікар застосовує свої знання і досвід в поєднанні з індивідуальним підходом, що гарантує ефективне лікування.
Лікар-офтальмолог займається лікуванням і профілактикою гострих ран і патологій органів зору. Проводить корекцію аномалій рефракції, лікування амбліопії і косоокості, лікувальний масаж повік
Доктор спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, огляд, лікування і надання кваліфікованої медичної допомоги, блокади при больових синдромах, кінезотейпування, біопунктуру, голкотерапію, рефлексотерапію, міофасціальний реліз
Черкаси, вул. Верхня Горова 36/1
Київ, вул. Цитадельна, 7
Лікар-педіатр вищої категорії. Член асоціації педіатрів України. Проводить консультації дітей різного віку, патронаж новонароджених, консультує з питань грудного вигодовування, оформляє довідки в дошкільні та шкільні установи.
Київ, вул. Гарматна, 21/30
Ольга Йосипівна проводить консультації і гомеопатичне лікування гострих і хронічних захворювань у дітей і дорослих пацієнтів. Спеціалізується на гомеопатичній реабілітації після травм, терапії захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинних і ендокринних хвороб. Лікар є автором 3 публікацій з гомеопатії, а також учасником міжнародних та українських форумів, з'їздів, семінарів.
Доктор Кійло С.А. є дипломованим фахівцем, має дозвіл для здійснення практики в країнах Євросоюзу. За роки роботи виконав понад 4000 тисяч успішних операцій. Автор кількох операційних методик. Також доктор одним з перших в Європі опанував технологією мамопластики за методикою ліпофілінга.
Лікар-хірург, проктолог, флеболог, має першу категорію, здійснює операції на черевній порожнині, лапароскопічні операції на плевральній і черевній областях, висічення келоїдних рубців, біопсію лімфатичних вузлів. Надає медичну допомогу при пошкодженнях органів черевної порожнини, водянці яєчка, варикозному розширенні вен яєчка і ін.
Лікар спеціалізується на урології та УЗ-діагностиці. Проводить консультативний прийом, огляд, діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: простатит, аденома простати, цистит, уретрит, пієлонефрит
Кваченюк Катерина Леонідівна
Лікар-гастроентеролог. Займається лікуванням хвороб шлунково-кишкового тракту - виразкової хвороби, гастриту, панкреатиту, нирок і т.д. Складає індивідуальні програми і схеми лікування.