Приватні лікарі Києва

Київ, вул.Родини Крістерів, 20
Білотіл Мирослава Григорівна - досвідчений лікар дерматовенеролог, яка спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри, новоутворень шкіри. Призначає терапію для проблемної шкіри. Виконує видалення новоутворень шкіри, папілом, кондилом, кератом, бородавок радіохвильовим методом. Також володіє методами апаратної та ін’єкційної косметології.
Ольга Олександрівна закінчила Національну медичну академію ім. О.О. Богомольця і ​​пройшла ряд курсів і тренінгів для підвищення лікарської кваліфікації, зокрема: «Ортодонтія. Старт-школа», «Корекція напрямку росту щелеп апаратами Bioblock»та ін. Ольга Олександрівна займається ортодонтичною діагностикою, фіксацією брекетів, пломбуванням тимчасових зубів, професійною гігієною порожнини рота і іншими стоматологічними процедурами.
Наталя Олегівна займається профілактикою, діагностикою та лікуванням дитячих захворювань. Спеціалізується на лікуванні ГРВІ, бронхіту, атопічного дерматиту, захворювань органів шлунково-кишкового тракту. Консультує з питань вакцинації та вигодовування
Буря Мар'яна Василівна успішно займається лікуванням вульвітів, вульвовагінітів, цервіцитів, ендометритів, сальпінгоофоритів, трихомоніазу, урогенітального кандидозу, хламідіозу, мікоплазмозу та уреаплазмозу, БВ, інфекцій, що викликаються сімейством герпесвірусів, папілома-вірусної інфекції, асоційованої інфекції, альгодисменореї, передменструального синдрому. Лікар виконує постановку і зняття внутрішньоматкової спіралі.
Дмитро Васильович спеціалізується на лікуванні карієсу на різних стадіях, установці пломб. Проводить художні реставрації зубів, протезування коронками, накладками, вінірами.
Доктор спеціалізується на дерматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: дерматит, екзема, псоріаз, стрептодермія, піодермія, фурункульоз
Людмила Вікторівна - фахівець подолог. Спеціалізується на апаратній обробці стоп та нігтів, обробці тріщин та уражених грибком нігтів. Проводить протезування нігтьової пластини, корекцію врослих нігтів та встановлення корекційних систем. Також Людмила Вікторівна видаляє натоптиші, мозолі, бородавки.
Київ, вул. Волоська, 50/38
Лікар проводить ортодонтичне лікування дорослих і дітей за допомогою індивідуально виготовлених пластин і брекет-систем, лицьову ортотропія, спеціалізується на міофункціональній терапії, а також дихальній програмі у дітей.
Лікар проводить консультування, діагностування захворювань дорослих і маленьких пацієнтів з призначенням індивідуальної схеми лікування. У пріоритеті лікувальної практики Оксани Володимирівни - захворювання дихальних шляхів, гіпертонічна хвороба, серцево-судинні захворювання, цукровий діабет ІІ типу