Стоматолог-хірург другої кваліфікаційної категорії. Проводить профілактику, діагностику та лікування хірургічними методами патологій і пошкоджень зубів і ясен.
Лікар спеціалізується на дерматології та косметології. Проводить консультативний прийом, лазерну епіляцію, апаратну косметологію, клітинне омолодження, процедури по догляду, лікує такі захворювання і патології, як: розацеа, акне
Спеціалізується на лікуванні захворювань центральної та периферичної нервової системи (головні болі, мігрень, запаморочення, наслідки після перенесеного гострого порушення мозкового кровообігу, біль в спині). Лікує риніт, фарингіт, ларингіт та отит.
Степаненко Андрій Іванович спеціалізується на лікуванні дітей різної вікової категорії. Займається під місцевим знеболенням видаленням молочних зубів, дитячим протезуванням, професійною гігієною порожнини рота
Лікар спеціалізується на масажах. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, масажні процедури (лікувальний масаж). Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів. Володіє італійською мовою. Веде прийом пацієнтів від 18 років
Володіє методами профілактики і лікування зубощелепних аномалій. Пропонує різні способи вирівнювання неправильно виросли зубів і виправлення прикусу, в тому числі займається установкою брекет-систем. Грамотний, акуратний в роботі фахівець.
Стоматолог-терапевт займається лікуванням пацієнтів з патологією твердих тканин зубів, карієсу і його ускладнень. Успішно виконує естетичну реставрацію всіх груп зубів разом з перестановкою зубного ряду з використанням фотополімерних матеріалів і адгезивної техніки. Роман Ігорович також володіє сучасними методами ендодонтичного лікування