Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Сокіл Ольга Михайлівна на Doc.ua
Стоматолог займається лікуванням карієсу, пульпіту і періодонтиту у дітей різного віку. Проводить адаптацію дітей до стоматологічного прийому, при необхідності лікує зуби в умовах загального знеболювання. Проводить естетичну реставрацію зубів, профілактику карієсу, фторування зубів, герметизацію фісур, ремінералізуючу терапію
Лікар Невролог Кічманюк Аліна Сергіївна на Doc.ua
Лікар-невролог лікує гострі порушення мозкового кровообігу, церебральний гіпертонічний криз, болю напруги, струс головного мозку, невропатію лицьового, трійчастого, променевого, ліктьового, малоберцового нерву, торакалгію (біль в грудному відділі), полінейропатії, постгерпетичну невралгію
Лікар Косметолог Бартош Ірина Вадимівна на Doc.ua
Косметолог, фахівець з програм догляду за шкірою, SPA-процедур, очищуючим і омолоджуючим процедурам (чистка обличчя, апаратна косметологія).
Лікар Косметолог Гуменюк Ірина Андріївна на Doc.ua
Ірина Андріївна в клініці «Люменис» займається лазерною епіляцією. Володіє унікальною технологією ефективного і швидкого усунення небажані волосся, яка доставляє при цьому мінімум неприємних відчуттів.
Лікар Стоматолог Марценюк Маргарита Ігорівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на дитячій стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, профілактику, видалення молочних зубів, лікування в умовах медикаментозного сну. Лікує такі хвороби та патології, як: карієс, пульпіт, періодонтит, стоматит. Веде прийом дітей від народження
Лікар Масажист Ференцій  Андрій Михайлович на Doc.ua
Андрій Михайлович кваліфікований масажист. Проводить загальний масаж тіла, антицелюлітний масаж, STYX пеленання Aroma Derm, моделюючий ліфтинг обличчя.
Лікар Уролог Андрійчук Владислав Михайлович на Doc.ua
Владислав Михайлович проводить амбулаторно-поліклінічний прийом пацієнтів, здійснює виїзні консультативні прийоми на дому. Займається діагностикою, консервативним і оперативним лікуванням запальних захворювань сечостатевої системи у чоловіків і сечовидільної системи у жінок.
Лікар Дієтолог Ласкова Таміла Володимирівна на Doc.ua
Лікар Масажист Сичов Сергій Юрійович на Doc.ua
Сергій Юрійович - масажист з досвідом роботи більше 13 років. Проводить спортивний масаж, лікувальний масаж, масаж шийно-комірцевої зони, класичний масаж, антицелюлітний масаж, дитячий масаж і ін.
Лікар Стоматолог, Пародонтолог, Стоматолог-терапевт Сологуб Світлана Євгенівна на Doc.ua
Світлана Євгеніївна консультує як лікар-стоматолог, терапевт, лікар-стоматолог, пародонтолог. Приймає дорослих та дітей від 6 років