Кандидат психологічних наук, є заступником головного лікаря центру «Ві-Та» по психотерапевтичної роботі. Веде психотерапевтичні програми, тренінги, програми по псіхокррекціі, психодіагностики.
Сергій Павлович виконує ендоскопічні дослідження травного тракту з використанням відеоендоскопів - відеоколоноскопію і відеогастродуоденоскопію і проводить ендоскопічне лікування виявлених захворювань
Софія Борисівна займається діагностикою, лікуванням захворювань неврологічного профілю, доктор працює з індивідуальним підходом до кожного пацієнта. У своїй роботі доктор використовує метод кардіо-респіраторного моніторування, реоенцефалогрфіі, полісомнографії.
У медицині Ярослав Володимирович понад двадцять років. Працює у напрямку хірургії та онкології. Лікар спеціалізується на лікуванні доброякісних і злоякісних утворень молочної залози, пластичних і реконструктивних операціях на молочних залозах
Акушер-гінеколог проводить УЗ-діагностику органів малого тазу, молочних залоз, щитовидної залози у жінок, процедуру кольпоскопії. Займається лікуванням нейро-ендокринних синдромів, патологій шийки матки радіохвильовим методом, терапією і профілактикою інфекційних захворювань, що передаються статевим шляхом, статевої дисфункції у жінок. Надає послуги з акушерства
Лікар-подолог для лікування шкірних захворювань стопи і нігтів використовує найефективніші методи: акупунктура, кінезіотейпування, рефлекторний масаж, хірургічна корекція і т.д. Виконує статичний і динамічний аналіз стоп
Світлана Миколаївна - лікар-терапевт, ендокринолог з двадцяти річним стажем роботи. Спеціаліст займається первинною діагностикою та лікуванням внутрішніх органів: верхніх і нижніх дихальних шляхів, шлунково-кишковим трактом
серцево-судинної системи. Лікує цукровий діабет, хвороби щитовидної залози та інші.
Лікар-кардіолог і аритмолог. Вона має значний досвід: з 2005 до 2012 року працювала на Станції швидкої медичної допомоги у Львові, з 2012 до 2020 — у відділенні кардіохірургії Львівської обласної клінічної лікарні. З 2020 року є завідувачкою відділення кардіології в Українсько-британській клініці "Симбіотика"
Лікар-невролог вищої кваліфікаційної категорії. Надає послуги з лікування та діагностики патологій хребта, вегетативних розладів, судинних захворювань головного мозку, захворювань нервової системи.