Приватні лікарі Києва

Ніна Юріївна - професійний мамолог і фахівець з ультразвукової діагностики. Проводить всі методи діагностики молочної залози, займається лікуванням мастодинії, гінекомастії, маститу, мастопатії та інших захворювань
Лікар спеціалізується на дитячій психіатрії. Проводить консультативний прийом, оцінку психомоторного розвитку дитини, оцінку психічного статусу дітей та підлітків, діагностику фобій, неврозів та інших станів. Лікує такі захворювання і патології, як: аутизм, посттравматичні розлади, синдром дефіциту уваги і гіперактивності
Ольга Миколаївна займається діагностикою та лікуванням: цукрового діабету 1 та 2 типу, гестаційного цукрового діабету, тиреоїдної патології (дифузний токсичний зоб, хронічний аутоімунний тиреоїдит, гіпотиреоз, вузловий зоб, гострий та підгострий тиреоїдит та ін. хвороби щитовидної залози), ожиріння, захворювань гіпоталамо-гіпофізарної системи, ендокринних патологій, захворювань надниркових залоз
Проводить консультації, паравертебральні та навколосуглобові блокади; біопунктуру, будь-якої частини тіла. Ставить детокс та вітамінні крапельниці. Займається реабілітацією постіндустріального періоду. Виконує профілактичні процедури для покращення якості життя, щоб не давати організму прибувати в критичному та дискомфортному стані.
Київ, пр-т Лобановського, 150 А (студія Еліот, вхід з торця будівлі)
У сферу професійних інтересів Євгенії Сергіївни, лікаря-дієтолога з багаторічним досвідом роботи, входить дієтотерапія ожиріння, корекція дисбалансу мікроелементів, розробка дієтичного харчування при різних захворюваннях, а також складання індивідуального раціону для майбутніх і годуючих мам, для спортсменів під час пікових навантажень і для літніх людей з різними індивідуальними потребами харчування.
Маляренко Марина Євгенівна - лікар стоматолог, хірург-імплантолог у клініці «Оксфорд Медікал». Спеціалізується на імплантації зубів, включно з одномоментною і двоетапною методиками, а також на видаленні зубів мудрості. Завдяки високому професіоналізму та уважному підходу, Марина Євгенівна забезпечує якісне лікування і комфорт своїх пацієнтів, допомагаючи відновити здоров'я і красу посмішки.
Ольга Олександрівна спеціалізується на дитячій гастроентерології, неонатології. Займається діагностикою та терапією патологій шлунково-кишкового тракту, захворювань лор-органів, сечовидільної системи у пацієнтів від народження до 18 років.
Гирич Валерія Олександрівна займається не тільки діагностикою та лікуванням безпліддя різного генезу, а й практикує всі сучасні методики репродуктивних технологій. Доктор займається діагностичної та лікувальної гістероскопією, гістеросальпінгографією, УЗ-діагностикою, лазерною хірургією. Має великий і успішний досвід в проведенні внутрішньоматкових інсемінацій і протоколів ЕКО.
Стоматолог-хірург, щелепно-лицьовий хірург, хірург-імплантолог, стоматолог-ортопед, естетичний дантист. Спеціалізується на проведенні щелепно-лицьових хірургічних втручань. Має значний практичний досвід роботи, в тому числі за кордоном. Займається видаленням зубів, реставрацією ушкоджених тканин, протезуванням будь якої складності, імплантацією імплантів, усуненням гострих запальних процесів у ротовій порожнині.
Лівшиц Оксана Дмитрівна
Оксана Дмитрівна - досвідчений лікар-сурдолог, який займається діагностикою та лікуванням всіх захворювань слуху, від запальних (отити, тимпаніту) до вроджених, функціональних і травматичних.