Сторінка 671: Приватні лікарі Києва

Лікар Стоматолог Кучма Наталія Костянтинівна на Doc.ua
Наталя Костянтинівна займається комплексним доглядом за зубною емаллю і ротовою порожниною, здійснює стоматологічну чистку, видаляє зубний камінь, проводить лікування каріозних порожнин різної складності і т.д.
Лікар Стоматолог, Терапевт Білоненко Юлія Олегівна на Doc.ua
Кваліфікований стоматолог і постійний учасник тематичних симпозіумів, лекцій, майстер-класів. Лікар здійснює весь комплекс процедур: відбілювання, проводить гігієну порожнини рота, лікування періодонтиту, пародонтозу, карієсу, пародонтиту, та ін.
Лікар Косметолог Онищенко Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Тетяна Миколаївна проводить діагностику проблем шкірного покриву, комбіновану чистку обличчя, пілінги, масажі, фонофорез (ультразвукова процедура) і антицелюлітну програму.
Лікар Масажист Ярмолай Матвій Валерійович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Матвій Валерійович застосують безліч масажних технік для лікування і профілактики: порушень постави (кіфоз, лордоз, сколіоз), остеохондрозу, зниження надмірної маси тіла, усунення больових відчуттів різного походження, зміцнення імунітету і поліпшення стану нервової системи. У своїй практиці лікар застосовує як класичні техніки, так і сучасні тенденції, грунтуючись на індивідуальних особливостях пацієнта.
Лікар Дерматолог, Трихолог Шейн Аліна Вікторівна на Doc.ua
Лікар трихолог і дерматолог, виконує мікроскопію, трихоскопію, видалення новоутворень, мезотерапію. Займається лікуванням андрогенетичної, дифузійної, гніздової, себорейної алопеції, себорейного дерматиту, остіофолікуліту, фурункульозу, псоріазу, трихофітії, пошкодженої структури волосся та ін.
Лікар УЗД-фахівець Польовчук Христина Євгеніївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Проводить УЗД внутрішніх органів: черевної порожнини, нирок, молочних залоз та інших, а також стеатометрію, дуплексне сканування судин
Лікар Косметолог Дворянин Алла Анатоліївна на Doc.ua
Дворянин Алла Анатоліївна — косметолог, естетист. Проводить мезотерапію (ін'єкційна/безін'єкційна), біоревіталізацію, контурну пластику губ, ботулінотерапію, кріотермоліфтинг обличчя, аквагідропілінг, ультразвукову чистку обличчя. Лікує такі захворювання і патології, як: акне, постакне, пігментація, гіпергідроз
Лікар Косметолог Забегайло Олександра Олександрівна на Doc.ua
Олександра Олександрівна - кандидат біологічних наук і фахівець в області загальної класичної косметології. У своїй роботі застосовує апаратні та ін'єкційні методи, використовуючи тільки якісне сучасне обладнання
Лікар Ортодонт, Стоматолог Ламазян Римма Рачіковна на Doc.ua
Римма Рачіковна - фахівець в області ортодонтії. Проводить ортодонтичне лікування дорослих і дітей; лікування за допомогою індивідуально виготовлених пластин, апаратів і тренерів; лікування за допомогою брекет-систем. Займається ортодонтичною підготовкою пацієнтів до ортопедичного лікування
Лікар Психолог Заверталюк Тетяна Юріївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на психології. Використовує інтегративний підхід; підбирає для пацієнта найбільш дієві методи та інструменти в залежності від запиту; використовує інструментарій позитивної психотерапії, гештальт-терапії, НЛП, коучингу, системної сімейної терапії. Також, проводить тренінги, майстер-класи, вебінари, бере участь у фестивалях