Кваліфікований стоматолог постійний учасник тематичних симпозіумів, лекцій, майстер-класів. Лікар здійснює весь комплекс процедур: відбілювання, проводить гігієну порожнини рота, лікування періодонтиту, пародонтозу, карієсу, пародонтиту, та ін.
Лікар стоматолог, працює по ортопедичному напрямку даного відділу медицини, спеціалізується на виправленні дефектів зубних рядів різними видами протезування.
Доктор Новерко І.В. є кваліфікованим фахівцем з радіонуклідних досліджень. Ірина Василівна є автором і співавтором 5 наукових публікацій, учасником багатьох конференцій та конгресів з тематики.
Лікар-кардіохірург, виконує весь спектр операцій, спрямованих на лікування інфаркту міокарда, серцевої недостатності, стенозу мітрального клапана, фібриляції і тріпотіння шлуночків, ішемічної хвороби серця.
До компетенції доктора входить: протезування (незнімне, умовно-знімне); малоінвазивні непрямі реставрації; тотальне і часткове протезування на імплантатах (all in 4, all in 6, мультіюніти в т.ч.)
Віталій Ігорович головний лікар клініки Rai Clinic, стоматолог хірургічного та ортопедичного профілю. Всі дії лікаря спрямовані на те, щоб досягти бажаного ефекту у відновленні пошкоджених зубів найменш травматичним способом.
Лікар проводить діагностику і лікування захворювань серцево-судинної системи, органів дихання, органів травлення, хвороб нирок, захворювань суглобів та інших ревматичних захворювань, ендокринних патологій.
Наталія Іванівна – лікар терапевт. Здійснює огляд пацієнта, інтерпретацію лабораторних методів обстеження. Спеціалізується на консультуванні, лікуванні та веденні пацієнтів із захворюваннями внутрішніх органів із супутньою та комбінованою патологією, включаючи серцево-судинні захворювання. Також лікар проводить діагностику та корекцію порушень гемостазу.
Фахівець спеціалізується на питаннях реабілітації та лікувальної фізичної культури (ЛФК). Володіє різними техніками масажу (діти з 3-х років). Проводить паравертебральні ін’єкції. Виконує внутрішньовенні, внутрішньом'язові, підшкірні ін'єкцій.
Аліна Мирославівна - спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить лікування та профілактика карієсу,
встановлення коронок, ендодонтичне лікування, художню реставрацію зубів,
відбілювання зубів та ін.