Приватні лікарі Києва

Лікар Ортопед, Стоматолог Кирилюк Володимир Володимирович на Doc.ua
Київ, вул. Мішуги, 10, оф. 102
Кваліфікований стоматолог постійний учасник тематичних симпозіумів, лекцій, майстер-класів. Лікар здійснює весь комплекс процедур: відбілювання, проводить гігієну порожнини рота, лікування періодонтиту, пародонтозу, карієсу, пародонтиту, та ін.
Лікар Стоматолог-хірург, Стоматолог-ортопед Камінський Руслан Станіславович на Doc.ua
Київ, ул. Ревуцкого, 42 в
Київ, вул. Зарічна, 1-Б
Лікар стоматолог, працює по ортопедичному напрямку даного відділу медицини, спеціалізується на виправленні дефектів зубних рядів різними видами протезування.
Лікар Радіолог Новерко Ірина Василівна на Doc.ua
Новерко Ірина Василівна
Лікар другої категорії
Київ, вул. Братиславська, 5а
Доктор Новерко І.В. є кваліфікованим фахівцем з радіонуклідних досліджень. Ірина Василівна є автором і співавтором 5 наукових публікацій, учасником багатьох конференцій та конгресів з тематики.
Лікар Кардіохірург Поступальський Олександр Миколайович на Doc.ua
Київ, вул. Братиславська, 5а
Лікар-кардіохірург, виконує весь спектр операцій, спрямованих на лікування інфаркту міокарда, серцевої недостатності, стенозу мітрального клапана, фібриляції і тріпотіння шлуночків, ішемічної хвороби серця.
Лікар Стоматолог, Стоматолог-ортопед Островський Євген Володимирович на Doc.ua
Київ, вул. Центральна 19, офіс 100, ЖК Рів’єра 2
До компетенції доктора входить: протезування (незнімне, умовно-знімне); малоінвазивні непрямі реставрації; тотальне і часткове протезування на імплантатах (all in 4, all in 6, мультіюніти в т.ч.)
Лікар Стоматолог-хірург, Стоматолог-ортопед Раєвський Віталій  Ігорович на Doc.ua
Київ, ул. Лукьяновская 1
Віталій Ігорович головний лікар клініки Rai Clinic, стоматолог хірургічного та ортопедичного профілю. Всі дії лікаря спрямовані на те, щоб досягти бажаного ефекту у відновленні пошкоджених зубів найменш травматичним способом.
Лікар Сімейний лікар Саржина Олеся Вікторівна на Doc.ua
Київ, вул. Дніпровська набережна, 26 К
Лікар проводить діагностику і лікування захворювань серцево-судинної системи, органів дихання, органів травлення, хвороб нирок, захворювань суглобів та інших ревматичних захворювань, ендокринних патологій.
Лікар Терапевт Козачишин Наталія Іванівна на Doc.ua
Київ, Повітрофлотський проспект 9
Наталія Іванівна – лікар терапевт. Здійснює огляд пацієнта, інтерпретацію лабораторних методів обстеження. Спеціалізується на консультуванні, лікуванні та веденні пацієнтів із захворюваннями внутрішніх органів із супутньою та комбінованою патологією, включаючи серцево-судинні захворювання. Також лікар проводить діагностику та корекцію порушень гемостазу.
Лікар Масажист, Реабілітолог Гарумова Діана  Гасанівна на Doc.ua
Київ, просп. Лобановского, 17
Фахівець спеціалізується на питаннях реабілітації та лікувальної фізичної культури (ЛФК). Володіє різними техніками масажу (діти з 3-х років). Проводить паравертебральні ін’єкції. Виконує внутрішньовенні, внутрішньом'язові, підшкірні ін'єкцій.
Лікар Стоматолог-терапевт Романюк  Аліна  Мирославівна на Doc.ua
Київ, вул. Вадима Гетьмана 1В
Київ, вул. Олександра Довженка 3
Аліна Мирославівна - спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить лікування та профілактика карієсу, встановлення коронок, ендодонтичне лікування, художню реставрацію зубів, відбілювання зубів та ін.