Приватні лікарі Києва

Київ, пр-т Героїв Сталінграда, 6 Д
Тетяна Вікторівна - фахівець в області загальної сімейної практики, займається лікуванням захворювань: бронхолегеневої системи, сечовидільної системи та шлунково-кишкового тракту, дитячих інфекційних захворювань.
Має вищу категорію по кардіології, діагностує серцеві шуми, лікує міокардити, ВСД, міокардіострофію. Також доктор Тетьянчук проводить ЕКГ діагностику.
До компетенції доктора входить лікування таких захворювань і станів, як: перинатальні ураження і їх наслідки, затримка мовного і психомовного розвитку, наслідки запальних захворювань нервової системи, різні види головного болю, наслідки травматичного пошкодження головного мозку, захворювання вегетативної нервової системи, ДЦП, головний біль, неврозоподібні захворювання
Львів, вул. Володимира Великого, 2
Стрий, вул. Симона Петлюри, 72
Кардіохірург та медичний директор Клініки «Симбіотика». Він є одним із провідних фахівців України у проведенні мініінвазивних операцій на серці. У його практиці понад 1500 успішних операцій різної складності, зокрема: Коронарне шунтування. Пластика та заміна клапанів серця. Видалення пухлин серця (міксоми). Корекція вроджених вад серця. Він був першим у Західній Україні, хто впровадив європейські протоколи для мініінвазивних операцій, використовуючи спеціальний інструментарій та новітні технології, такі як 4D УЗД для контролю якості операцій. Це дозволяє пацієнтам швидше відновлюватися та уникати великих рубців​
Педіатр (вища категорія), надає невідкладну допомогу, проводить лікування пацієнтів з патологіями органів дихання, функціональними хворобами травлення. Лікує часто хворіючих дітей, здійснює патронаж дітей до 1 року
Кваліфікований фахівець з багаторічним досвідом роботи в отоларингології. Пропонує розширений спектр послуг з профілактики, діагностичної оцінки, терапії різноманітних патологічних станів лор-органів: ринітів, гострих і хронічних гайморитів, фронтитів, отитів, приглухуватості, носових кровотеч, ангін, абсцесів лор-органів і інших захворювань. Проводить як консервативне так і хірургічне лікування пацієнтів, володіє технікою високоефективних процедур і маніпуляцій.
Лікар дерматовенеролог вищої кваліфікаційної категорії Йосипчук Оксана Леонідівна має великий досвід роботи. Проводить консультативні прийоми, плазмоліфтинг обличчя і волосистої частини голови, мезотерапію обличчя, волосистої частини голови, ботулінотерапію верхньої половини обличчя, кріомасаж, дермабразію, дарсонвалізацію, дерматоскопію, ін'єкційні методики для лікування келоїдних рубців.
Поєднання багаторічного досвіду в неврології та знання остеопатії та краніосакральної терапії – дає можливість лікувати значну кількість хвороб більш ефективно та безпечно.
Київ, вул. Старонаводницька, 13, прим. 126 В в бук.А, секція Д
Лікар ультразвукової діагностики вищої категорії, за 20-річну професійну діяльність провела понад 100 тисяч ультразвукових досліджень. Володіє методом УЗД-діагностики заочеревинного простору, черевної порожнини, малого таза, молочної та щитовидної залоз і ін., А також проводить доплерографію (судин шиї, абдомінальних судин, верхніх і нижніх кінцівок).
Бурик Владислав Манольєвич
Нейрохірург, кандидат медичних наук, професійна спеціалізація - спінальна нейрохірургія, нейроонкологія, нейрохірургічні операції, радіотерапевтичне і радіохірургічне лікування.