Спеціаліст з подології, який має досвід у наданні допомоги пацієнтам із різними захворюваннями та патологіями стоп і нігтів. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких проблем: оніхомікоз (грибок нігтів), оніхокріптоз (врослий ніготь), оніхолізис (відшарування нігтьової пластини), оніхогріфоз (деформація нігтів), гіперкератоз (загрубіння шкіри стоп), мозолі, гіпергідроз (підвищена потовиділення). Проводить видалення натоптишів, мозолів і бородавок, встановлення корекційних систем для лікування врослих нігтів, апаратну обробка стоп і нігтів, обробку тріщин і уражених грибком нігтів, протезування нігтьової пластини, корекцію врослих нігтів.
Фахівець із лікування та відновлення шкіри, усунення недоліків, лікування акне, демодекозу, розацея, випадіння волосся, хлоазма (пігменту), лікування вікових змін, птозу обличчя, набряків. Лікування акне, демодекозу, розацея, куперозу.
Лікар консультує при болю в спині, головному болю, запамороченні, онімінні й слабкості в кінцівках, тунельних синдромах і треморі. Працює з розладами сну, тривожними й депресивними станами, панічними атаками, РДУГ, ПТСР та когнітивними порушеннями. Супроводжує пацієнтів після інсульту, травм і операцій на хребті та периферичних нервах.
Лікар-це професія, яка допомагає людям і робить цей світ
кращим. Немає на землі нічого важливішого і дорожче здоров'я
людини. І тільки лікар, своїм професіоналізмом, своїм
гуманізмом, своєю відповідальністю, може повернути і
зберегти здоров'я людині. Я бачу, як багато людей потребують
медичної і, зокрема, отоларингологічної допомоги і хочу
надавати цю допомогу, а також, бути тим, хто може зберегти
життя.
Ганна Нестеренко є членом Міжнародного товариства дерматоскопії (IDS), членом Європейської академії дерматології та венерології (EADV), членом Європейської академії алергології та клінічної імунології (EAACI).
З 2023 року Ганна Нестеренко є спікером та учасником багатьох українських та європейських конгресів та симпозіумів. Сфера її наукових інтересів - дерматовенерологія, алергологія та лікування хронічних запальних захворювань шкіри біологічними препаратами.
Лікар-офтальмолог, область професійних інтересів стикається з рефракційною корекцією зору, апаратними методами лікування порушень рефракції, лікуванням і профілактикою глаукоми.