Виконує діагностику форми і положення зубів за допомогою комп'ютерної програми Dolphin, навчання за якою пройшов в Турині, Італія. Планує ортодонтичне лікування: аналізує контрольно-діагностичні моделі, результати комп'ютерної томографії, фотодіагностику, телерентгенографію.
Лікар Швиденко Є.В. спеціалізується на діагностиці та лікуванні діабетичних захворювань очей, терапії очних хвороб, інструментальної та загальної діагностики, підборі склеральний лінз і ортокератологіі.
Чому я працюю лікарем? Лікар — одна з найважливіших професій. Мені дуже подобається, що я відіграю важливу роль у збереженні та покращенні здоров'я людей, і цей вклад є значним і цінним для суспільства.
Лікар надає всі види амбулаторної допомоги при захворюваннях ЛОР-органів дітям від народження та дорослим. Лікує гайморит, отит, тонзиліт, аденоїдит, ларингіт, фарингіт. Проводить зупинку носової кровотечі (діатермокоагуляція). Виконує розсічення та дренування гематом, фурункулів, абсцесів ЛОР-органів.
Галина Анатоліївна висококваліфікованній лікар гастроентеролог-дієтолог, є доктором медичних наук і автором понад 250 наукових робіт. Веде прийом пацієнтів із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, складає дієти для різного роду порушень і хвороб.
Професійна, тактовна, має підхід до кожного паціента, спеціаліст своєї справи
Надійність, висока працездатність, відповідальність, вміння доводити кожну справу до логічного завершення, комунікабельність, любов до власної справи, витриманість, обачливість, здатність до навчання.
Лев Миколайович – лікар уролог. Виконує:
постановку діагнозу, розробку схем та контроль ефективності лікування пацієнта. Надає екстрену урологічну допомогу пацієнтам. Проводить оперативне лікування (розтин короткої вуздечки, фімоз), видалення водянки оболонок яєчка за Вінкельманом, Бергманом, видалення поліпів уретритів та ін. Лев Миколайович проводить такі види діагностики як: епіцистостомія, уретроскопія. Також лікар лікує дітей, вагітних жінок, онкохворих урологічного профілю, веде післяопераційних хворих.
Кандидат медичних наук, лікар-анестезіолог-реаніматолог вищої категорії, член Асоціації анестезіологів України. Має понад 45 років досвіду в анестезіології та реанімації, забезпечив комфортне та безпечне проведення понад 15 000 операцій. Спеціалізується на підготовці пацієнтів до оперативних втручань, індивідуальному підборі наркозу, постійному моніторингу стану пацієнта під час операції та професійному виведенні з наркозу.