Яна Андріївна лікар невролог. Проводить консультативний прийом, ортопедичну корекцію хребта методом "короткого важеля", паравертебральні блокади, зональні ін’єкції, електронейроміографію (стимуляційна та голкова (ЕНМГ)), процедури ударно-хвильової терапії, міофасціальний реліз/мануальну терапію FDM. Також лікар володіє методами лікувально лазерної терапії високої інтенсивності, супер-індуктивної магнітотерапії.
Оксана Миколаївна веде прийом дорослих і дітей з народження. Проводить профілактичні огляди, діагностику і лікування захворювань терапевтичного, гастроентерологічного, ревматологічного і кардіологічного профілю, надає послуги дитячої вакцинації
Алевтина Сергіївна спеціалізується на гематології. До лікаря слід звернутися при таких скаргах, чи об'єднанні декількох скарг: загальна слабкість, швидка втомлюваність, немотивоване схуднення або підвищення температури тіла, нічна пітливість, головокружіння, серцебиття, задишка при незначному фізичному навантаженні, геморагічний висип або синці, оніміння кінцівок, надмірне випадіння волосся, зміна кольору сечі, збільшення розміру язика або ясен, кровоточивість ясен або виділення крові з носу, збільшення розміру селезінки, лімфатичних вузлів. Лікар постійно підвищує свій професійний рівень за допомогою конференцій, семінарів, майстер-класів.
Психологія це моє натхнення й справа мого життя. Тому я знаходжу підхід до кожного, ви зможете розібратися в собі та дати раду своїм діям. Коли людина розуміє, що з нею відбувається, то їй краще «дихається». У свою чергу я докладу максимум зусиль та компетентних знань, щоб допомогти у цьому.
Лікар гінеколог, мамолог. Спеціалізується на лікуванні інфекцій, які передаються статевим шляхом,
кіст та абсцесів бартолінової залози,
патологій шийки матки,
патологій ендометрію, лейоміоми матки,
порушень менструального циклу. Також Євгенія Вікторівна веде вагітність, допомагає в плануванні вагітності, лікує ендокринні патології в гінекології.