Психологія це моє натхнення й справа мого життя. Тому я знаходжу підхід до кожного, ви зможете розібратися в собі та дати раду своїм діям. Коли людина розуміє, що з нею відбувається, то їй краще «дихається». У свою чергу я докладу максимум зусиль та компетентних знань, щоб допомогти у цьому.
Спеціаліст проводить ЕНМГ (електронейроміографію стимуляційну та голкову), що дозволяє виявити порушення нервів та м’язів при полінейропатії, тунельних синдромах, міастенії, ураженні корінців тощо. Як лікар-невропатолог діагностує, лікує та запобігає захворюванням нервової системи.
Лікар лікує: трихомоніаз, уреаплазмоз, кандидоз, хламідіоз, мікоплазмоз, дисплазія шийки матки, ерозія шийки матки, кісти яєчників, порушення менструального циклу, запальні захворювання органів малого таза (аднексит, сальпінгіт, ендометрит), поліпи жіночих статевих огранов, також проводить діагностику і лікування безпліддя.
Лікар-невролог, нейрофізіолог проводить електронейроміографію верхніх, нижніх кінцівок та обличчя ( стимуляційну та голкову), веде пацієнтів з різними видами та ступенями неврологічних захворювань та подальшою профілактикою загострень