Антон Юрійович є кандидатом біологічних наук, досвідченим ЛОР-лікарем, які займаються терапією патологічних станів ЛОР-органів запального, інфекційного, травматичного та іншого характеру.
Лікар спеціалізується на проведенні ряду спеціалізованих заходів, спрямованих на діагностику і лікування захворювань в області отоларингології, таких як: отит, синусит, гайморит, зниження слуху, риніт, тонзиліт, ларінгофарінгіт і ін.
Отоларинголог займається лікуванням і діагностикою широкого спектру захворювань очей (хронічні та гострі хвороби). Володіє сучасними методиками обстеження ЛОР-органів. Лікар пройшла курси підвищення кваліфікації по фоніатрії.
Доктор спеціалізується на отоларингології. Проводить катетеризація слухової труби, промивання лакун піднебінних мигдалин, промивання носа по Проетцу, пункції в щелепних, лобових пазухах, видалення сторонніх тіл з ЛОР-органів, промивання слухових проходів
Лікар виконує первинну, повторну та вторинну хірургічну обробку ран, ведення стаціонарних пацієнтів після операційних хворих, оториноларингологічні планові операції та невідкладні хірургічні втручання та маніпуляції, видалення сторонніх тіл з ротоглотки, носоглотки, гортаноглотки, зовнішнього слухового проходу, редресацію кісток носа, ушивання ран зовнішнього носа. Юлія Василівна спеціалізується на лікуванні отиту, тонзиліту, синуситу, трахеїту, ларингіту, тощо.
Лікар здійснює повний спектр процедур, діагностики та лікування інфекційних, травматичних захворювань, що вражають ЛОР-органів - вухо, горло, ніс. Спеціаліст здійснює всі отоларингологічні маніпуляції такі, як видалення вушних пробок, промивання придаткових пазух по Проетцу, проводить лікування гострих і хронічних станів. У своїй роботі використовує сучасні методики та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Отоларинголог першої категорії, область професійного інтересу - проведення малих хірургічних втручань в ЛОР-органах, лікування запальних, інфекційних та інших патологій вуха, горла, носа.
Ельвіра Рафаїлівна надає весь спектр невідкладної ЛОР-процедур дітям, проводить всебічну терапію гострих або хронічних запальних ЛОР-хвороб, лікарську щадну корекцію аденоїдів і поліпів в носі, гіпертрофії піднебінних мигдалин і ін.