Лікар-хірург, ендоскопіст приймає дорослих і дітей від 6 років. Здійснює планові і ургентні оперативні втручання на органах черевної порожнини, діагностичну і лікувальну ендоскопію бронхів, шлунка, стравоходу і кишечника. Займається видаленням гнійних утворень шкіри, сторонніх тіл з шлунково-кишкового тракту, поліпів
Олег Олександрович – доктор хірург-ендоскопіст. Спеціалізується на проведенні таких видів діагностики: езофагогастродуоденоскопія, відеоколоноскопія, хромендоскопія та ін. Також лікар проводить виконання щипцевих біопсій, біопсії за допомогою ендоскопічної петлі, видалення поліпів (поліпектомія) верхнього та нижнього гастроінтестинального тракту.
Лікар-ендоскопіст проводить весь спектр досліджень шлунково-кишкового тракту для ранньої діагностики патології та призначення правильного лікування. Проводить відеоколоноскопію. Виконує забір матеріалу на гістологічне та цитологічне дослідження, pH-метрію, уреазний тест на Helicobacter pylori. Має досвід практичної діяльності в гастроентерології та дієтології
Назар Вікторович досконало володіє останніми методами ендоскопічної діагностики всіх відділів травного тракту, проводить взяття біопсії, ендоскопічну зупинку кровотечі при виразковій хворобі, терапію інших патологій шлунково-кишкового тракту.
Лікар Михайлович спеціалізується на проведенні ендоскопічного обстеження органів травного тракту (проводить колоноскопію, езофагогастродуоденоскопію), на ендоскпічної зупинки кровотеч, що виникають в просвіті шлунково-кишкового такту, на добуванні сторонніх тіл. Також доктор Загородский проводить поліпектомію.
Лікар ендоскопіст займається проведенням ендоскопічних досліджень на сучасному професійному обладнанні. Працює з патологіями шлунково-кишкового тракту і трахео-бронхіального дерева