Єлизавета Миколаївна – лікар-дерматовенеролог, яка спеціалізується на дерматологічних захворюваннях (окрім онкологічних). Проводить сучасні обстеження та підбирає індивідуальні схеми лікування.
Доктору належить патент на авторські масажі. Тетяна Михайлівна проводить такі процедури як дерматоскопія, видалення новоутворень, взяття біопсії, корекція келоїдних рубців, видалення врослих нігтів і ін. Є автором наукових публікацій в журналі «Косметолог», розробником методичних посібників з дерматології та косметології. Також лікар була експертом передач на каналі «Київ».
Специалист, который занимается вопросами диагностирования и лечения заболеваний кожи, среди которых нарушения пигментации, кожные проявления угревой болезни, гнойно-воспалительные заболевания и. т. д. Также Юлия Евгеньевна проводит лечение проблемной кожи путем инъекционных методик, химических пилингов и различных уходовых процедур.
Марія Василівна проводить амбулаторний прийом пацієнтів дерматологічного профілю, диспансеризацію хворих з важкими хронічними хворобами шкіри, призначення лікування згідно протоколів. Виконує дерматоскопію, кріодеструкцію вірусних новоутворень шкіри (бородавки, папіломи, кондиломи, контагіозний малюск)
Анна Григорівна проводить процедури, спрямовані на усунення целюліту, розтяжок, в'ялості шкіри, зайвої ваги (схуднення), локального ожиріння, купероза (судинні зірочки) на тілі. Займається лікуванням сухості і жирності шкіри, акне
Катерина Петрівна спеціалізується на дерматовенерології. Лікар проводить діагностику стану шкіри, діагностику новоутворень (дерматоскопія), володіє способом кріодеструкції - видалення новоутворень. Також практикує радіохвильове видалення новоутворень.
Лікар проводить процедуру дерматоскопії, займається видаленням новоутворень радіохвильовим методом. Проводить доглядові процедури - пілінги, мезотерапія, плазмотерапія та ін.