Дерматовенеролог, кандидат медичних наук, член Європейської академії дерматології та венерології, член Української асоціації лікарів дерматовенерологів, косметологів. Займається діагностикою та лікуванням хронічних дерматозів, важких форм дерматологічних патологій і інфекцій, що передаються статевим шляхом. У 2016 році захистила кандидатську дисертацію «Оптимізація комплексної терапії хворих на тяжкі форми псоріазу з урахуванням показників регуляції запалення»
Спеціаліст високої кваліфікації в естетичній, апаратній та ін'єкційній косметології. Володіє численними методиками очищення і догляду за шкірою обличчя. Проводить антивікову терапію, займається ін'єкційними методиками мезотерапії, біоревіталізації і контурної пластики
Тетяна Ігорівна лікар дерматовенеролог першої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні гострих і хронічних, паразитарних, вірусних захворюваннях шкіри. Проводить диференційну діагностику доброякісних і злоякісних новоутворень шкіри.
Доктор Махкамова є дитячим дерматовенерологом, в область її професійних інтересів входить лікування екземи, псоріазу, атопічного / себорейного дерматиту, осередкової склеродермії, алопеції.
Людмила Леонідівна є досвідченим дерматовенерологом другої категорії. Спеціалізується на лікуванні шкірних захворювань. Володіє техніками гальвано- і мікрострумової терапії.
Катерина Сергіївна працює з діагностикою та лікуванням псоріазу, екземи, себореї, алергічних дерматитів, алопеції, вульгарних вугрів, фотодерматозу, мікозу (грибок). У сферу професійних інтересів Катерини Сергіївни входить також розробка індивідуальних програм для кожного пацієнта.