Стрікова Наталія Романівна.
Лікар-дерматовенеролог, дерматовенеролог дитячий, трихолог.
Лікар ІІ категорії.
Стаж: 10 років.
Приймаю: діти, дорослі.
У своїй професійній діяльності керуюсь принципами доказової медицини, відповідальності та постійного професійного розвитку.
У своїй роботі прагну індивідуального підходу до кожного пацієнта, заснованого на довірі та відкритому спілкуванні.
Євгенія Анатоліївна займається лікуванням акне, розацеа, контактних дерматитів, псоріазу, атопічного дерматиту, себорейного дерматиту. Проводить патч-тестування на контактні алергени, дерматосокопію новоутворень. Займається дитячою дерматологією
Проходила стажування у клініках Іорданіі та Німеччини.
Дерматовенеролог, кандидат медичних наук, член Європейської академії дерматології та венерології, член Української асоціації лікарів дерматовенерологів, косметологів. Займається діагностикою та лікуванням хронічних дерматозів, важких форм дерматологічних патологій і інфекцій, що передаються статевим шляхом. У 2016 році захистила кандидатську дисертацію «Оптимізація комплексної терапії хворих на тяжкі форми псоріазу з урахуванням показників регуляції запалення»
Спеціаліст високої кваліфікації в естетичній, апаратній та ін'єкційній косметології. Володіє численними методиками очищення і догляду за шкірою обличчя. Проводить антивікову терапію, займається ін'єкційними методиками мезотерапії, біоревіталізації і контурної пластики
Тетяна Ігорівна лікар дерматовенеролог першої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні гострих і хронічних, паразитарних, вірусних захворюваннях шкіри. Проводить диференційну діагностику доброякісних і злоякісних новоутворень шкіри.
Доктор Махкамова є дитячим дерматовенерологом, в область її професійних інтересів входить лікування екземи, псоріазу, атопічного / себорейного дерматиту, осередкової склеродермії, алопеції.