Костянтин Георгійович проводить консультативні прийоми з питань проблем дерматологічного характеру. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні дерматологічних патологій, займається ретельною підбіркою і призначенням схеми необхідної терапії. У своїй практиці використовує сучасні та якісні методики лікування шкірних захворювань
Дерматовенеролог, косметолог, професійні інтереси - лікування акне, постакне, видалення рубців, судин, новоутворень, проведення косметологічних процедур.
Вікторія Анатоліївна спеціалізується на лікуванні грибків шкіри, атопічного дерматиту, вірусних бородавок, псоріазу, себореї і т.д., застосовуючи для цього діагностичні методи дослідження шкірних новоутворень.
Дерматовенеролог займається видаленням доброякісних новоутворень, фотоепіляцією і фотоомолоджуванням, постановкою мезонітей і т. д. Має досвід в проведенні лазерної корекції рубців, стрий (розтяжок), пігментації, усунення різних дефектів шкіри, обличчя та тіла, вікових змін за допомогою фракційного оптичного термолиза (ДОТ ). Також є сертифікованим тренером по лазерним технологіям, атестованим фахівцем з динамічної лазерної епіляції Moveo.
Вікторія Олегівна має великий досвід лікування хвороб дерматологічного профілю. Призначає терапію захворювань, що передаються статевим шляхом, грибкових уражень, екзем та інших хвороб шкіри. Встановлює причину випадіння волосся і вугрових висипань на шкірі дітей і дорослих. Крім того, лікар виконує всі види процедур по догляду за шкірою обличчя і тіла. Веде прийом для дітей від народження
Спеціалізується в галузі загальної та дитячої дерматовенерології. Володіє техніками лазерної хірургії, апаратної косметології, видалення новоутворень методом кріодеструкції.