Логвинчук Юлія – лікар-педіатр
Я щиро люблю дітей і завжди намагаюся знайти підхід до кожного маленького пацієнта, створюючи на прийомі атмосферу безпеки та довіри.
Я постійно навчаюся, оновлюю знання та вдосконалюю навички, щоб діти отримували сучасну й безпечну медичну допомогу.
Вірю, що спокій і довіра батьків — найкращі ліки для дитини
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Наталія Михайлівна Кружиліна - психологиня, консультантка в методі ППТ, арттерапевтка. Допомагає дорослим і підліткам пережити складні життєві періоди, відновити внутрішню опору та повернути відчуття рівноваги. Працює з тривожністю, панічними атаками, емоційним вигоранням, наслідками хронічного стресу, психосоматичними проявами та труднощами у стосунках із близькими. У своїй практиці поєднує сучасні психологічні методи з уважним ставленням до унікального досвіду клієнта, допомагаючи йому не лише впоратися із симптомами, а й знайти власні ресурси для позитивних змін в його житті.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Як на мене супер-сила сімейного лікаря – це його універсальність, здатність не дивитися на людину, як на скупчення органів, а як на цілісну систему. Сімейний лікар – це психолог, кардіолог, гастроентеролог, невролог, ендокринолог в 1 флаконі. Саме тому я і люблю цю професію.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Луїза Сергіївна - логопед, педагог-дефектолог. Працює з такими станами, як загальний недорозвиток мовлення, РАС (розлади аутистичного спектру), ЗПР (затримка психічного розвитку), РДУГ (розлад дефіциту уваги та гіперактивності). Проводить постановку звуків, роботу по запуску мовлення.
Головний лікар, мультидисциплінарний спеціаліст (лікар стоматолог-мікроскопіст, протезист, хірург імплантолог, пародонтолог) займається складанням комплексних планів лікування, якими займається команда « Brovchak Dental» та несе відповідальність за всю зроблену роботу! Займається лікуванням зубів під мікроскопом, протезуванням, зубозберігаючими маніпуляціями та операціями, видаленням та імплантацією зубів.