Мій підхід до пацієнтів - лікування в діалозі, завжди описую і розповідаю пацієнтам як маленьким так і дорослим що роблю і як проводжу лікування, лікую без страху, а з лагідною адаптацією. Вже 10 років є менторкою, а наразі керівницею в молодіжній скаутській організації «Пласт», там близько співпрацюю з підлітками з 11 років, тому радо знаходжу спільну мову і веду діалог зі своїми пацієнтами також.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Здійснює амбулаторний прийом і диспансерне спостереження за пацієнтами будь-якого віку, займається оглядом, вивченням анамнезу, призначенням і інтерпретацією результатів додаткових досліджень та підбором ефективного лікування. Проводить передопераційні консультації.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Комплексний підхід до здоров’я всієї родини – з ніжністю для немовлят і професійністю для дорослих. Катерина Олексіївна поєднує масаж і фізіотерапевтичні методики, щоб підтримувати тонус, зняти напругу та покращити самопочуття. Катерина Олексіївна – фахівець, який розуміє тіло на дотик. Її руки – це поєднання тепла, знання та результату.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
У 2022 році закінчила Харківський національний медичний університет.
У 2024 році - інтернатуру з педіатрії.
У 2025 році - пройшла цикл спеціалізації з дитячої неврології.
Працюю лікарем-педіатром та дитячим неврологом в НДСЛ «Охматдит», відділення стаціонару.
Особисті якості: доброзичливість, порядність, цілеспрямованість, стресостійкість, готовність навчатися новому.
Володію комунікативними
навичками та вмінням працювати в колективі.
Навчаючись в університеті та інтернатурі, я брала участь у багатьох міжнародних медичних конференціях із написанням наукових робіт (в Україні та закордоном). Зараз регулярно відвідую медичні конференції, майстер-класи для вдосконалення професійних знань та навичок.
Є частиною команди Ukrainian Pediatric Platform, проєкт-менеджер, пишу дописи, статті, перекладаю гайдлайни з іноземних джерел.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Як дитяча психіатриня, я прагну надавати комплексну та якісну допомогу дітям і їхнім сім’ям. У своїй роботі дотримуюся таких принципів:
Емпатія та уважність: я створюю довірливу атмосферу, щоб діти та їхні батьки відчували себе зрозумілими та підтриманими.
Доказовий підхід: використовую лише сучасні, науково обґрунтовані методи діагностики та лікування.
Підтримка сім’ї: надаю практичні рекомендації, корисні матеріали та допомагаю організувати співпрацю з іншими спеціалістами.
Фокус на довгостроковій ефективності: підтримую сім’ї у створенні сприятливого середовища для розвитку дитини, щоб досягнуті зміни були стійкими.