Досвідчений анестезіолог, яка дбає про здоров'я та комфорт своїх пацієнтів під час лікування у медикаментозному сні (седації). Використовує сучасні анестезіологічні техніки для забезпечення безпечного та ефективного знеболення. ЇЇ компетентність і турбота про пацієнтів створюють умови для максимально комфортного перебігу лікування.
Лікар з 20ти річним досвідом роботи. Відзначається уважністю та допитливістю, вміє слухати пацієнтів і ефективно підходити до вирішення їхніх проблем, дотримуючись усіх вимог Міністерства охорони здоров'я та враховуючи побажання клієнтів.
Спеціалізується на терапевтичній стоматології, веде прийом дорослих пацієнтів, дітей. Регулярно підвищує кваліфікацію, відвідуючи тематичні курси по лікуванню зубів.
Олексій Григорович лікар ендоскопіст найвищої категорії. Спеціалізується на проведенні таких видів діагностики як: колоноскопія, бронхоскопія, хромоендоскопія тощо. Також лікар проводить ендоскопічні втручання.
Гоман Інна Олександрівна - лікар-педіатр вищої категорії, неонатолог другої категорії. Лікар здійснює підтримку вагітних, консультує з питань догляду за новонародженими і грудного вигодовування. Лікує хвороби, які з'являються в ранньому віці у дітей, дихальної системи та алергічні захворювання. Проводить профілактичні огляди, та ведення дітей з 0 місяців до 18 років.