Дитячі лікарі Києва

Лікар Невролог Фоменко Наталія Миколаївна на Doc.ua
Київ, вул. Назарівська, 13
Фоменко Наталя Миколаївна консультує як дитячий невролог, проводить профілактику, діагностику та лікування захворювань нервової системи: головний біль, енурез, порушення сну, гіперактивність і т. Д.
Лікар УЗД-фахівець Кузьменко Сергій Юрійович на Doc.ua
Київ, вул. Велика Васильківська, 132
Кузьменко Сергій Юрійович є лікарем ультразвукової діагностики вищої категорії, що протягом багатьох років допомагає своїм пацієнтам. Аби удосконалювати свої навички та знання, лікар бере активну участь в науково-практичних конференціях і тематичних курсах з ультразвукової діагностики
Лікар Кардіолог, УЗД-фахівець Артеменко Євгенія Олександрівна на Doc.ua
Артеменко Євгенія Олександрівна
Київ, ул. Прорезная, 10
Лікар-кардіолог проводить діагностику, лікування і профілактику захворювань серця, в тому числі вроджених вад серця, набутих вад серця, порушення ритму (-екстрасистолія, аритмія, тахікардія, брадикардія). Надає допомогу при вегето-судинних порушеннях, захворюваннях серця запального характеру (міокардити), захворюваннях системного характеру
Лікар Стоматолог, Стоматолог-ортопед Пурпашанг  Марям  Іраджи на Doc.ua
Київ, вул. Саперне поле3/ офіс 338
Марям Іраджі головний лікар клініки стоматології Marycare, стоматолог-терапевт, ортопед. Спеціалізується на художній реставрації зубів будь-якої складності, лазерній терапії, ендодонтичному лікуванні кореневої системи зубів будь-якої складності, фахівець в області естетичного протезування і комплексної діагностики та лікування. Приймає дорослих та дітей з 10 років.
Лікар Педіатр Гончарова Юлія Олексіївна на Doc.ua
Гончарова Юлія Олексіївна
Лікар першої категорії
Київ, ул. Михаила Максимовича 3д
Лікар спостерігає дітей з перших днів життя. Оцінює розвиток органів і систем малюка, виявляє фізіологічні відхилення періоду новонародженості, займається виходжування передчасно народжених дітей, лікуванням захворювань і патологічних станів перинатального віку. Має понад 20 наукових праць, 4 патенти, 18 наукових статей
Лікар Стоматолог Басиста Светлана  Григорівна на Doc.ua
Київ, вул. Василя Тютюнника, 37/1, «Престиж Хол»
Світлана Григорівна - лікар гігієніст. Проводить комп’ютерну діагностику зубів і тканин пародонту, професійну гігієну порожнини рота, лікування гінгівіту та пародонтиту, пародонтологічне лікування тощо.
Лікар Педіатр Збиковська Неля Сергіївна на Doc.ua
Київ, вул. Привокзальна, 14
Педіатр проводить консультативні прийоми пацієнтів для діагностики і лікування основного спектру захворювань. Для досліджень використовує пальпацію, перкусію, аускультацію, отоскопію. Проводить лікувально-профілактичні заходи у дітей при гострих респіраторних вірусних інфекціях, захворюваннях верхніх і нижніх дихальних шляхів
Лікар Стоматолог Ратушна Вікторія Веніамінівна на Doc.ua
Київ, вул. Мішуги, 10, оф. 102
Кваліфікований стоматолог і постійний учасник тематичних симпозіумів, лекцій, майстер-класів. Лікар здійснює весь комплекс процедур: відбілювання, проводить гігієну порожнини рота, лікування періодонтиту, пародонтозу, карієсу, пародонтиту, та ін.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Павлик Катерина Миколаївна на Doc.ua
Київ, вул. Оболонська набережна, 7, корп. 5
Катерина Миколаївна — засновник і власниця мережі стоматологий Mom's, стоматолог-ортодонт першої категорії. Вміє знаходити відповіді на складні запитання завдяки професійним навичкам і має особливий підхід до дітей. Справжній професіонал у сфері ортодонтії, професійно лікує і діагностує патології прикусу у будь-якому віці, володіє останніми навичками в лікуванні патології прикусу у дітей, підлітків і дорослих
Лікар Офтальмолог Білик Орися Любомирівна на Doc.ua
Київ, пр. Коломийський, 17/31А
Бориспіль, вул. Київський шлях, 14Ж
Лікар офтальмолог другої категорії Білик Орися Любомирівна має великий досвід роботи. Професійно виконує консультативні прийоми, субкон'юнктивальні і парабульбарні ін'єкції, видалення сторонніх тіл кон'юнктиви і рогівки, промивання слізно-носових каналів, масаж повік. вимірювання внутрішньоочного тиску, оптико –когерентну томографію, комп’ютерну периметрію для дорослих та дітей