Дитячі лікарі Києва

Алла Василівна надає логопедичну допомогу людям з порушеннями усного мовлення та письмового. Вона діагностує мовні розлади і проводить індивідуальні заняття для усунення їх.
Досвідчений педіатр виконує: лікувально-діагностичні, профілактичні, патронажні огляди, консультує по вигодовуванню, догляду за новонародженими, дітьми будь-якого віку, вакцинопрофілактику за індивідуальними календарів вакцинації (включаючи часто і тривало хворіють дітей), готує дітей до вступу в ДДУ і школу
Досвідчений дитячий ендокринолог, фахівець у визначенні, терапії і веденні пацієнтів дитячого віку з гормональними захворюваннями щитовидної залози, підшлункової та ін. За досягнення в сфері діагностики і терапії дитячої ендокринологічної патології Наталія Іванівна була тричі нагороджена подякою адміністрації НДСЛ «Охматдит»
Шинкар Олена Адамівна
Завідуюча педіатричним стаціонаром «Добробут», дитячий інфекціоніст і педіатр, займається наданням невідкладної допомоги дітям в умовах госпіталізації, консультуванням з питань нейроінфекцій, діагностикою та терапією гострих інфекційних процесів, повітряно-крапельних інфекцій, герпетичних інфекцій, мононуклеозу, фелінозу, кишкових інфекцій.
Лікар здійснює повний спектр процедур, діагностики та лікування інфекційних, травматичних захворювань, що вражають ЛОР-органи - вухо, горло, ніс. Спеціаліст здійснює всі отоларингологічні маніпуляції такі, як видалення вушних пробок, промивання придаткових пазух по Проетцу, проводить лікування гострих і хронічних станів. У своїй роботі використовує сучасні методики та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Лікує захворювання верхніх і нижніх дихальних шляхів; розлади травлення; дитячі інфекційні захворювання; захворювання сечовивідних шляхів; анемії залізодефіцитні
Київ, вул. Дегтярівська, 33Б
Павло Віталійович веде консультативний прийом дітей і дорослих. Доктор лікує гострі та хронічні патології ЛОР-органів: синусит, аденоїдит, хронічний риніт, гострий і хронічний ларингіт, гострий і хронічний отити та інші хвороби зовнішнього і середнього вуха, доброякісні та злоякісні пухлини ЛОР-органів, гостру сенсоневральну туговухість. Спеціалізується на мікрохірургії вуха (санірующі і слухополіпшуючі операції). Виконав більше 3000 операцій вищої категорії складності на ЛОР-органах. Є автором понад 100 друкованих праць в провідних мед
Київ, вул. Княжий Затон, 15
Якісний чіткий зір - це найбільший скарб людини і ми повинні дбати про нього з раннього дитинства .
Бровари, вул. Київська, 221-Б
Даневська Ганна Юріївна
Педіатр, який займається системним лікуванням різноманітних хвороб, що виникають в дитячому віці, веде діток, які регулярно хворіють. Також займається лікуванням хвороб алергічної природи, функціональних порушень шлунково-кишкового тракту