Дитячі лікарі Києва

Артем Юрійович - спеціалізується на спортивній медицині, кінезітерапії, фізіотерапії, реабілітології, проведенні різноманітних видів масажу. Приймає дорослих та дітей з 10 років.
Вінниця, вул. Соборна, 18
Руслан Валерійович клінічний ординатор, терапевт, вертебролог, мануальний терапевт. Веде прийом дорослих та дітей з 10 років. Лікує: остеохондроз, сколіоз, кіфоз, лордоз, сондилоартроз, радикуліт( радикулопатія), кривошея
Інна Миколаївна займається діагностикою та лікуванням дітей з самого народження аж до 18-тиріччя. До доктора звертаються з патологіями ЛОР-органів, ендокринними порушеннями, хворобами шлунково-кишкового тракту і алергічними проявами. Проводить профілактику простудних та інфекційних захворювань, виконує вакцинацію
Лікар проводить лікування та діагностику таких захворювань, як гострий зовнішній та середній отити, гострий риніт, гострий синусит (гайморит, фронтит), гострий та хронічний фарингіт, гострий ларингіт, гострий та хронічний тонзиліт, алергічний риніт, вазомоторний риніт, тубоотит.
Олена Володимирівна працює з дітьми, у яких спостерігаються поведінкові відхилення, затримка психомовного розвитку, аутизм, невротичні розлади, синдром дефіциту уваги і гіперактивності. Лікар застосовує сучасні методики, активно відвідує медичні конференції
Качалова Ольга Сергіївна
Займається діагностикою, профілактикою та лікуванням захворювань в педіатрії та дитячої пульмонології. Пройшла спеціалізацію з ендокринології, пульмонології і бронхології в м. Москва. Завідувала міським відділенням пульмонології в м. Кишинів. Є автором багатьох наукових публікацій з дитячої пульмонології.
Педіатр Людмила Олексіївна займається комплексним доглядом за новонародженими, проводить профілактику фонових патологій і терапію хронічних порушень зі здоров'ям, навчає і консультує з питань грудного вигодовування, здійснює терапію інфекцій, запалень та інших гострих станів у дітей.
Дитячий лікар-гастроентеролог вищої категорії. Руслана Анатоліївна веде дітей з проблемами органів травлення; консультує з приводу профілактики захворювань шлунково-кишкового тракту, вносить корекційні рекомендації по харчуванню
Педіатр, має вищу категорію, є завідуючою відділення. Займається профілактикою хвороб у часто хворіючих дітей, проводить вакцинацію дітей, оформлення документації в дитячий садок і школу