Владислава Олександрівна консультує дорослих від 18 років з питань лікування і профілактики захворювань дихальної, серцево-судинної систем, шлунково-кишкового тракту, сечовидільної системи. Також лікар проводить УЗД дітям від 2х років та дорослим пацієнтам.
Марія Георгіївна спеціалізується на дерматовенерології. Лікує захворювання шкіри в новонароджених, бактеріальні захворювання, грибкові захворювання,
паразитарні захворювання, вірусні захворювання шкіри. Лікар проводить
консультативний прийом дітей молодшого, старшого віку та дорослих, діагностику та лікування гострих та хронічних захворювань шкіри у дітей та дорослих, підбір засобів для домашнього догляду.
Мене звуть Віта. Приходьте до мене на консультації та заняття з радістю позаймаюся з вашою дитиною, і ми виправимо всі недоліки мовлення (заїкання, шепелявість, гаркавість, гугнявість, навіть нездатність вимовляти слова в певному порядку).
Доктор Озерянський Н.А. здійснює хірургічну терапію вроджених і набутих кардіопатологій у дітей різних вікових груп. Назар Андрійович є співавтором 7 медичних статей і 1 патенту в області кардіохірургії.
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології: займається лікуванням карієсу різного ступеня складності (в тому числі пришийного), ерозії емалі, дефектів навколо десневої області зуба, пломбування. Виконує гігієнічні чистки порожнини рота, комплексне зняття зубних відкладень в процесі лікування і як профілактику стоматологічних захворювань
Лікар-стоматолог, спеціалізується на терапевтичній та дитячій стоматології, а також хірургії. До кожного пацієнта (особливо дітям) намагається знайти індивідуальний підхід, щоб зробити лікування якомога більш приємним процесом.
Стоматолог-терапевт, а також дитячий стоматолог. Спеціалізується на пацієнтах, які потребують ендодонтичного лікування під мікроскопом, якісно і естетично виконує художню реставрацію зубів. Постійно підвищує свій професійний рівень