Має досвід роботи дільничним педіатром в поліклініці і приватній клініці. Надає консультації для дітей від немовлят до 18 років. Також консультації на виїздах невідкладної швидкої допомоги в приватній клініці. Має досвід роботи в дитячих оздоровчих центрах
УЗД-фахівець для постановки вірного діагнозу проводить дослідження сечовивідної системи, щитовидної залози, молочних залоз. Бездоганно володіє сучасними методиками проведення УЗД-діагностики
Лікар спеціалізується на патронажі дітей з моменту народження. Серед основних процедур: вакцинація а також діагностика і лікування поширених захворювань дитячого віку. Марина Чернявська є учасником спільного освітнього проекту Міністерства охорони здоров'я України та British Medical Journal
Наталія Олександрівна - уважний і турботливий педіатр з пристойним стажем роботи. Проводить огляд, консультацію, пальпацію та аускультацію пацієнтів. Займається лікуванням простудних захворювань, проблемами шлунково-кишкового тракту і проводить вакцинації
Станіслав Леонідович спеціалізується в області сучасної хірургічної, ортопедичної стоматології та стоматології загального профілю. Авторству Станіслава Леонідовича належить 15 наукових статей, 10 тез, 1 стендова доповідь на конгресі з міжнародною участю і патентні права на 2 винаходи. Також доктор веде прийом англо-і франкомовних пацієнтів
Дитячий гінеколог. Професійні інтереси - лікування запальних захворювань статевих органів, зрощування зовнішніх статевих органів (синехія), вад у розвитку статевих органів, синдрому полікістозних яєчників, молочниці (кандидозу), порушення процесу статевого дозрівання, менструацій.
Оториноларинголог проводить діагностику і лікування таких лор-захворювань, як ларингіти, аденоїди, синусити, тонзиліт. Займається наданням процедур: промивання лакун мигдалин, промивання носа по Проетцу, видалення стороннього тіла з вуха, носа
Лікар-педіатр, займається лікуванням ГРВІ, «краснухи», грипу, вітрянки, кору, тонзиліту, харчових отруєнь у дітей. Спеціалізується на дитячій гастроентерології. Проводить планові вакцинації, веде патронаж новонароджених
Марина Миколаївна займається патронажем дітей до року, лікуванням вірусних інфекцій, хвороб гастроентерологічного, терапевтичного профілів. Спеціалізується на профілактиці вірусних інфекцій. Постійно підвищує кваліфікацію на тренінгах, семінарах, симпозіумах