Лікар займається лікування каріозних і некаріозних уражень зубів і їх ускладнень, проводить професійну гігієну порожнини рота, реставрацію всіх груп зубів, ендодонтичне лікування системи кореневих каналів, відбілювання зубів та ін.
Доктор Денисов надає оперативну і якісну стоматологічну допомогу в сфері терапевтичної, ортопедичної та хірургічної стоматології, лікар проводить терапію патологій слизової рота, карієсу, адентії, папілом і атером ротової порожнини та ін.
Лікує каріозні пошкодження зубів у дорослих і дітей, лікує хвороби тканин пародонта, навчає гігієні ротової порожнини, а також займається індивідуальним підбором гігієнічних засобів.
Олексій Миколайович має досвід ведення пацієнтів з гострими і хронічними патологіями різної етіології. Веде також прийом дітей з народження - надає повний цикл супроводу, включаючи вакцинацію і профілактику найбільш поширених захворювань
Стажувалася в приватному офтальмологічному центрі «CORVIS». Постійно підвищує кваліфікацію, беручи участь в семінарах і профільних наукових конференціях. Підбирає засоби корекції зору пацієнтам будь-якого віку.
Наталя Олегівна займається профілактикою, діагностикою та лікуванням дитячих захворювань. Спеціалізується на лікуванні ГРВІ, бронхіту, атопічного дерматиту, захворювань органів шлунково-кишкового тракту. Консультує з питань вакцинації та вигодовування
Людмила Вікторівна - фахівець подолог. Спеціалізується на апаратній обробці стоп та нігтів, обробці тріщин та уражених грибком нігтів. Проводить протезування нігтьової пластини, корекцію врослих нігтів та встановлення корекційних систем. Також Людмила Вікторівна видаляє натоптиші, мозолі, бородавки.