Дитячі лікарі Києва

Київ, вул. Цитадельна, 7
Валерія Олександрівна спеціалізується на офтальмології. Веде прийом дорослих та дітей
Наталя Олегівна займається профілактикою, діагностикою та лікуванням дитячих захворювань. Спеціалізується на лікуванні ГРВІ, бронхіту, атопічного дерматиту, захворювань органів шлунково-кишкового тракту. Консультує з питань вакцинації та вигодовування
Людмила Вікторівна - фахівець подолог. Спеціалізується на апаратній обробці стоп та нігтів, обробці тріщин та уражених грибком нігтів. Проводить протезування нігтьової пластини, корекцію врослих нігтів та встановлення корекційних систем. Також Людмила Вікторівна видаляє натоптиші, мозолі, бородавки.
Лікар проводить консультування, діагностування захворювань дорослих і маленьких пацієнтів з призначенням індивідуальної схеми лікування. У пріоритеті лікувальної практики Оксани Володимирівни - захворювання дихальних шляхів, гіпертонічна хвороба, серцево-судинні захворювання, цукровий діабет ІІ типу
Людмила Миколаївна проводить комплексне діагностування і терапію дітей будь-якого віку з патології вуха, горла, носа. В область професійних інтересів даного фахівця входить лікування отитів, аденоїдитів, алергічних ринітів, хронічних тонзилітів і інших захворювань з області отоларингології
Вінниця, вул. Соборна, 18
Вінниця, вул. Зодчих, 20
Іліна Ігорівна - лікар загальної практики - сімейної медицини. Проводить консультативний прийом, вакцинацію дітей, складання індивідуального календаря щеплень, профогляди у дітей різних вікових груп, отоскопію
Лікар займається діагностикою і лікуванням таких захворювань і патологій, як: інфекції які передаються статевим шляхом, кісти та абсцеси бартолінової залози, патології шийки матки, порушення менструального циклу, опущення стінок піхви, кіста яєчників, патологія ендометрія, лейоміома матки, клімактеричні порушення, ендокринні порушення в гінекології. До компетенція лікаря також входить ведення вагітності і планування вагітності
Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 58
Стоматолог Гаркуша Олена Юріївна практикує лікування зубів і молочних, і постійних. Вона спеціалізується на професійній гігієні порожнини рота, займається лікуванням пародонтозу, карієсу, пульпіту і багато чого іншого. Пройшовши інтернатуру, після закінчення університету, є лікарем медичного центру "Стоматологія Н +". Також доктор пройшла курси з пародонтології, імплантації зубів, захворювань порожнини рота у дітей та деякі інші.
Шишкіна Ольга Степанівна
Доктор медичних наук
Київ, ул. Маршала Рыбалко, 11Б
Київ, вул. Маршала Рибалка, 11Б
Ольга Степанівна - доктор медичних наук, заслужений лікар України, терапевт вищої категорії. Приймає дітей і дорослих із захворюваннями кардіологічного, гастроентерологічного, і загальнотерапевтичного профілю.
Лікар спеціалізується на педіатрії. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші