Дитячі лікарі Києва

Вікторія Олександрівна – психолог, дитячий психолог та нейропсихолог із практичним досвідом з 2014 року. Спеціалізується на роботі з дітьми від 2 років, підлітками та дорослими. Надає консультації, проводить нейропсихологічну діагностику та корекцію, працює з емоційно-вольовою та поведінковою сферами, допомагає подолати страхи у дітей і підлітків. Також застосовує когнітивно-поведінкову терапію (КПТ) для роботи з тривожністю, панічними атаками та депресією у підлітків і дорослих. Вікторія здобула повну вищу освіту за спеціальністю «Психологія» в КНУ ім. Т. Г. Шевченка. Пройшла численні курси підвищення кваліфікації, зокрема з сімейної психотерапії, дитячої психотерапії, нейропсихологічної діагностики та КПТ.
Київ, вул. Воровського, 9
Лікар-офтальмолог (перша категорія), спеціалізується на дитячій офтальмології та ортокератологіі. Сучасними методами здійснює діагностику аномалій рефракції, вибір корекції.
Київ, вул. Дніпровська набережна, 25
Досвідчений лікар-отоларинголог спеціалізується на лікуванні захворювань гортані, носа і вух. Проводить діагностику ендоскопічними методами і також виконує широкий спектр хірургічних маніпуляцій на ЛОР-органах під місцевою і загальною анестезією
Оксана Олександрівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектру захворювань у дітей. Виконує візуальний огляд дитини, отоскопію, складає індивідуальний календар профілактичних щеплень, проводить моніторинг стану дитини під час вакцинації. Лікар здійснює патронаж новонароджених і дітей першого року життя
Олена Григорівна лікар дерматовенеролог другої категорії. Проводить діагностику і лікування захворювань шкіри, таких як: акне, атопічний дерматит, екзема, псоріаз, алергічний дерматит, себорейний дерматит, алопеції різного походження, розацеа, інфекції шкіри, мікози та ін.
Київ, вул. Вербицького, 30а
Кваліфікований фахівець в питаннях постановки звуків, розвитку мовлення і корекції мовних дефектів, в тому числі логоневрозів. Швидко знаходить підхід до дитини будь-якого віку, уміє перетворювати заняття в цікаву гру, що дозволяє отримувати хороші результати в короткі терміни. допомагає при фонетико-фонематичним і загальному недорозвитку мовлення, затримки психічного розвитку
Одеса, вул. Князівська, 23
Микола Володимирович є науковим співробітником НДІ "Медичної реабілітації та курортології". Останні 8 років фахівець професійно займається біорезонансною медициною, спеціалізуючись на терапії вірусних патологій печінки, а також усіляких захворювань органів травлення.
Спеціалізується на оперативному і консервативному лікуванні придбаних / вроджених хвороб дитячого віку. Надає невідкладну допомогу пацієнтам з травматичними ушкодженнями, екстреними хірургічними станами. В роботі використовує методики масажу, мануальної терапії, лікувальної фізкультури.
Грамотний фахівець з діагностики і терапії широкого кола дерматовенерологічних захворювань дорослих і дітей. Займається консервативним лікуванням інфекційних, алергічних, обмінних захворювань шкірних покривів, розшифровує результати лабораторних тестів, підбирає індивідуально схеми лікування, володіє методами діатермокоагуляції, кріодеструкції для видалення новоутворень шкіри
У Єлізавети Костянтинівни є досвід ведення «складних» пацієнтів — дітей з нефротичним та нефрітичним синдромами, з різними ступенями хронічної ниркової недостатності, в тому числі з термінальною нирковою недостатністю (діти, що знаходяться на замісній нирковій терапії). Також доктор вела пацієнтів з різними видами вад органів сечовидільної системи (у тому числі — після оперативної корекції), з проведенням тривалої ренопротекції, з полікістозною хворобою нирок і спадковим нефритом, після перенесеного гемолітико-уремічного синдрому і гострого пошкодження нирок.