Дитячі лікарі Києва

Лікар вищої категорії, кандидат медичних наук, проводить первинне консультування з діагностикою для дітей різного віку.
Лікар-офтальмолог займається лікуванням і профілактикою гострих ран і патологій органів зору. Проводить корекцію аномалій рефракції, лікування амбліопії і косоокості, лікувальний масаж повік
Київ, вул. Цитадельна, 7
Лікар-педіатр вищої категорії. Член асоціації педіатрів України. Проводить консультації дітей різного віку, патронаж новонароджених, консультує з питань грудного вигодовування, оформляє довідки в дошкільні та шкільні установи.
Київ, вул. Гарматна, 21/30
Ольга Йосипівна проводить консультації і гомеопатичне лікування гострих і хронічних захворювань у дітей і дорослих пацієнтів. Спеціалізується на гомеопатичній реабілітації після травм, терапії захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинних і ендокринних хвороб. Лікар є автором 3 публікацій з гомеопатії, а також учасником міжнародних та українських форумів, з'їздів, семінарів.
Василенко Наталія Валентинівна
Наталя Валентинівна спеціалізується на діагностиці, профілактиці, лікуванні захворювань у дітей. Доктор лікує такі захворювання як, грип, ГРВІ, пневмонія, гастрит, краснуха, вітряна віспа і т.д. Наталя Валентинівна автор публікацій у вітчизняних і зарубіжних виданнях, підвищує свій професійний рівень, читаючи вітчизняні та зарубіжні періодичні видання, монографії, огляди, а також відвідуючи конференції і семінари з педіатричної тематиці
Лікар проводить діагностику і лікування новонароджених дітей з перинатальною патологією, катамнестичне спостереження. Тетяна Любомирівна здійснює профілактику, діагностику та лікування захворювань нервової системи у дітей
Кваліфікований фахівець, який займається проведенням діагностики та профілактики захворювань в області дитячої офтальмології, таких як запальні захворювання повік, рогівки, склери, а також різні форми аномалій рефракції, за типом короткозорості, далекозорості та інших очних дефектів
Лікар-педіатр проводить профілактику простудних хвороб, що вражають дихальні органи. Займається лікуванням і діагностикою дитячих захворювань області гастроентерології, кардіології, неврології. Здійснює амбулаторне спостереження дітей з народження до 18 років. Регулярно відвідує курси підвищення кваліфікації
Київ, ул. Академика Ефремова, 11
Веде прийом дітей і підлітків до 18 років. Займається лікуванням та профілактичними оглядами дітей і підлітків. Лікує запальні захворювання, пубертатні менструальні функції, функціональні кісти яєчників, порушення статевого розвитку. Консультує з приводу контрацепції підлітків
Київ, пр-т Героїв Сталінграда, 6 Д
Тетяна Вікторівна - фахівець в області загальної сімейної практики, займається лікуванням захворювань: бронхолегеневої системи, сечовидільної системи та шлунково-кишкового тракту, дитячих інфекційних захворювань.