Дитячі лікарі Києва

Має вищу категорію по кардіології, діагностує серцеві шуми, лікує міокардити, ВСД, міокардіострофію. Також доктор Тетьянчук проводить ЕКГ діагностику.
До компетенції доктора входить лікування таких захворювань і станів, як: перинатальні ураження і їх наслідки, затримка мовного і психомовного розвитку, наслідки запальних захворювань нервової системи, різні види головного болю, наслідки травматичного пошкодження головного мозку, захворювання вегетативної нервової системи, ДЦП, головний біль, неврозоподібні захворювання
Педіатр (вища категорія), надає невідкладну допомогу, проводить лікування пацієнтів з патологіями органів дихання, функціональними хворобами травлення. Лікує часто хворіючих дітей, здійснює патронаж дітей до 1 року
Поєднання багаторічного досвіду в неврології та знання остеопатії та краніосакральної терапії – дає можливість лікувати значну кількість хвороб більш ефективно та безпечно.
Київ, ул. Ярослава Ивашкевича, 6/8А
Київ, вул. Оноре де Бальзака, 80
Лікар спеціалізується на сімейній медицині, займається лікуванням широкого спектру внутрішніх захворювань дорослих пацієнтів і дітей. Олена Георгіївна надає діагностичну, консультативну, амбулаторно-поліклінічну допомогу в сфері терапії інфекційних хвороб, гастроентерології, шлунково-кишкових та інших патологій. Проводить розшифровку і аналіз ЕКГ, лабораторних досліджень
Наталя Юріївна сертифікований спеціаліст з ортодонтичної стоматологоії. Діагностує патології зубощелепної системи, аномалії оклюзії при змінному та постійному прикусі та лікує їх за допомогою спеціальних ортодонтичних апаратів.
Терапевт веде консультативні прийоми пацієнтів з патологіями внутрішніх органів. Також має досвід прийому пацієнтів з проблемами ендокринологічного характеру. Призначає відповідну схему лікування при таких захворюваннях, як алергія, бронхіальна астма, гастрит, нежить, тонзиліт, хворобах серцево-судинної системи, цукровому діабеті, ендемічному зобі
Каліщук Олесь Аркадійович
Олесь Аркадійович проводить профілактичні огляди дітей від 0 до 18 років. Займається діагностикою та лікуванням захворювань сечостатевої системи у дітей, в тому числі таких хвороб, як мегауретер, крипторхізм, міхурово-сечовідний рефлюкс, нейрогенний сечовий міхур
Радзімовська Оксана Віталіївна
Лікар спеціалізується на психології. Займається вирішенням внутрішньоособистісних і міжособистісних конфліктів, корекцією сімейних (партнерських) відносин; несформованістю професійної ідентичності та її вплив на незадоволеність обраною професією; проводить профілактику і подолання емоційного вигорання, актуалізує творчий потенціал дитини
Київ, улица Баггоутовская, 1
Лікар-нейрохірург, має вищу категорію, займається лікуванням больових синдромів, нейроциркуляторної дистонії, невралгії, судинних патологій, травм шиї і голови, проводить оперативні втручання.