Дитячі лікарі Києва

Альвінська Світлана Петрівна
Київ, вул. Дніпровська набережна, 26 К
Світлана Петрівна - фахівець з діагностики та лікування захворювань у маленьких пацієнтів. Проводить консультативний прийом дітей, вакцинацію, пакетне спостереження дітей. Лікує хвороби за профілем гастроентерології, пульмонології
Доктор спеціалізується на діагностиці та лікуванні різного роду захворювань дитячого віку, на лікуванні та діагностиці алергій, на проведенні вакцинації з попередніми складаннями індивідуального вакцинального графіку, враховуючи всі діагностичні особливості у пацієнтів різних вікових груп. Юлія Петрівна регулярно вдосконалює свої знання, беручи участь в тренінгах і наукових семінарах. У медичній практиці лікар застосовує свої знання і досвід в поєднанні з індивідуальним підходом, що гарантує ефективне лікування
Нехаєнко Марія Іванівна
Марія Іванівна, кандидат медичних наук, лікар педіатр вищої категорії, дитячий гастроентеролог, неонатолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань за сучасними стандартами доказової медицини, проведенні профілактичних оглядів, спостереженні та веденні дітей від народження до 18 років. Надає невідкладну медичну допомогу дітям від народження та до 18 років. Проводить консультації щодо профілактичних щеплень, які проводять в Україні та за межами нашої держави, консультації з харчування дітей (правила правильного підгодовування).
Лікар вищої категорії, кандидат медичних наук, проводить первинне консультування з діагностикою для дітей різного віку.
Лікар-офтальмолог займається лікуванням і профілактикою гострих ран і патологій органів зору. Проводить корекцію аномалій рефракції, лікування амбліопії і косоокості, лікувальний масаж повік
Київ, вул. Цитадельна, 7
Лікар-педіатр вищої категорії. Член асоціації педіатрів України. Проводить консультації дітей різного віку, патронаж новонароджених, консультує з питань грудного вигодовування, оформляє довідки в дошкільні та шкільні установи.
Київ, вул. Гарматна, 21/30
Ольга Йосипівна проводить консультації і гомеопатичне лікування гострих і хронічних захворювань у дітей і дорослих пацієнтів. Спеціалізується на гомеопатичній реабілітації після травм, терапії захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинних і ендокринних хвороб. Лікар є автором 3 публікацій з гомеопатії, а також учасником міжнародних та українських форумів, з'їздів, семінарів.
Василенко Наталія Валентинівна
Наталя Валентинівна спеціалізується на діагностиці, профілактиці, лікуванні захворювань у дітей. Доктор лікує такі захворювання як, грип, ГРВІ, пневмонія, гастрит, краснуха, вітряна віспа і т.д. Наталя Валентинівна автор публікацій у вітчизняних і зарубіжних виданнях, підвищує свій професійний рівень, читаючи вітчизняні та зарубіжні періодичні видання, монографії, огляди, а також відвідуючи конференції і семінари з педіатричної тематиці
Лікар проводить діагностику і лікування новонароджених дітей з перинатальною патологією, катамнестичне спостереження. Тетяна Любомирівна здійснює профілактику, діагностику та лікування захворювань нервової системи у дітей
Кваліфікований фахівець, який займається проведенням діагностики та профілактики захворювань в області дитячої офтальмології, таких як запальні захворювання повік, рогівки, склери, а також різні форми аномалій рефракції, за типом короткозорості, далекозорості та інших очних дефектів