Дитячі лікарі Києва

Возняк Олександр Михайлович
Ходосівка, вул. Березова, 2
Дитячий нейрохірург. Кандидат медичних наук. Член редакційної колегії Українського нейрохірургічного журналу. Виконавчий член Європейського товариства нейрохірургів. Спеціалізується на хірургії черепа, нейро-онкології, транссфеноідальній нейрохірургії.
Софіївська Борщагівка, с. Софиевская Борщаговка, ул. Сагайдачного, 15
Київ, ул. Михаила Драгоманова, 2Б
Київ, ул. Драгоманова, 2Б
Доктор є кваліфікованим педіатром з багаторічним стажем. Веде спостереження за фізичним і нервово-психічним розвитком дітей першого року життя. Надає невідкладну і екстрену допомогу пацієнтам, консультує з питань імунопрофілактики та вакцинації
Харків, вул. Академіка Павлова, 162 г
Досвід Раїси Іванівни в терапії ниркових патологій і патологічних процесів у дітей і підлітків дає фахівцеві змогу ефективно і вчасно визначати і вживати необхідних заходів при пієлонефритах, циститах, сечокам'яній хворобі і інших станах.
Олена Арнольдівна лікар педіатр, який керується принципами індивідуального підходу до кожної дитини і принципами доказової медицини у виборі тактики лікування.
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Київ, вул. Єлизавети Чавдар, 2, оф. 1
Київ, вул. Дніпровська набережна, 26 К
Олена Леонідівна - дитячий невролог вищої категорії. Спеціалізується на консультуванні та спостереженні дітей і підлітків від народження та до 18 років. Лікує такі захворювання як: ураження нервової системи в перинатальному періоді, порушення стато-кінетичного, психічного та мовленнєвого розвитку у дітей; неврози, неврозоподібні стани: енурез, енкопрез, заїкування, тики, нав’язливі рухи; синдром гіперактивності та дефіциту уваги та інше.
Мініна Олена Олександрівна
Старший науковий співробітник за спеціальністю кардіологія в ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології НАМН України»
Доктор проводить діагностику і лікування різних захворювань дихальних шляхів, шлунково-кишкового тракту, дитячих інфекційних захворювань. Веде прийом пацієнтів від народження до повноліття. Консультує батьків з питань профілактики захворювань та вакцинації
Київ, вул. Старокиївська, 9
Людмила Станіславівна професійний фізіотерапевт, по своїй спеціальності має вищу медичну категорію і проводить різноманітні фізіотерапевтичні процедури. Регулярно відвідує науково-практичні конференції за фахом, проходить курси підвищення кваліфікації