Лікар ультразвукової діагностики широкого профілю. Проводить всі види УЗД: черевної порожнини, малого таза, щитовидної залози, УЗД судин, нирок і сечового міхура, УЗД м'яких тканин. Приймає дітей з народження і дорослих.
Стоматолог-терапевт першої категорії, займається обробкою кореневих каналів, естетичним відновленням всіх груп зубів, проводить професійну гігієну порожнини рота, аналіз знімків на рентген-апараті. Веде дорослий і дитячий прийом.
Наталія Євгенівна є кваліфікованим фахівцем в області ультразвукової діагностики. Володіє великим спектром методик УЗД при захворюваннях різних систем і органів. Має у своєму розпорядженні навичками лікаря ургентної (невідкладної) УЗ-діагностики
Ярослав Петрович - фахівець в області загальної, судинної, пластичної естетичної та реконструктивної хірургії. Займається видаленням судинних мальформацій та доброякісних утворень тканин (атерома, фіброма, ліпома). Проводить мікросклеротерапіі ретикулярних вен і венектомію при варикозної хвороби, ліпосакцію, ліпофіллінг, протезування і підтяжку молочної залози
Логопед, має вищу категорію лікаря. Займається лікуванням мовних порушень у дітей, коригує різні дефекти мови, які мають фізіологічну і психологічну природи.
Проводить профілактичні огляди дітей, діагностує і лікує хвороби, які виникають на повіках (ячмінь, абсцес), кон'юнктивіти різної природи, хвороби рогівки (кератити), судинної оболонки ока. Компетентна в підборі лінз, окулярів, лікуванні косоокості та амбліопії.
Стоматолог дитячий, проводить лікування карієсу, періодонтиту і пульпіту молочних зубів. Високий рівень професіоналізму даного фахівця дозволяє при лікуванні формувати позитивний настрій у дитини. Головний лікар «Kid`s Dental» (стоматологія для дітей).
Лікар веде прийом дітей з народження і до досягнення повноліття, допомагає пацієнтам з гострими респіраторними інфекціями, пневмоніями і бронхітами, лікує дитячі інфекції. Для підвищення кваліфікації регулярно відвідує курси тематичного удосконалення, семінари та передатестаційні цикли