Дитячі лікарі Києва

Київ, вул. Василя Тютюнника, 37/1, «Престиж Хол»
Лікар-стоматолог широкого спектра, ортопед, дійсний член Асоціації стоматологів України. Виконує всі види терапевтичного і ендодонтичного лікування, художньої реставрації зубів, індивідуально підбирає варіанти протезування, проводить видалення зубів будь-якої складності. Регулярно бере участь в науково-практичних конференціях, семінарах, симпозіумах, майстер-класах по стоматології.
Київ, вул. Ярославська, 6
Дитячий стоматолог, професійні інтереси - герметизація фісур, лікування каріозних пошкоджень зубів, адентії. Навчає дітей правильній методиці чищення ротової порожнини, підбирає індивідуальні засоби гігієни, дає рекомендації батькам щодо підтримки здоров'я зубів дітей.
Висококваліфікований фахівець в області педіатрії. Займається діагностикою та лікуванням широкого спектру дитячих захворювань, патронажем новонароджених, а також оформленням різної документації (Оформлення дитини в дитячий сад, школу, табір і т. д.).
Алла Григорівна проводить діагностику і усунення широкого спектру порушень в області отоларингології. У своїй професійній діяльності користується тільки сучасними методиками з лікування пацієнтів із запальними і незапальними захворюваннями ЛОР органів
Професійний розвиток лікаря включає постійне навчання. Регулярно відвідує різноманітні школи, конференції та освітні платформи ( конференції, курси підвищення кваліфікації, курси тематичного удосконалення). В 2021 році пройшла спеціалізацію з ультразвукової діагностики НУОЗ України П.Л.Шупика. В практиці використовує принципи доказової медицини, посилаючись на міжнародні стандарти та оновлені рекомендації.
Спеціалізується на лікуванні гострої респіраторної патології, патології дихальних шляхів, гастропатології, патології сечовивідної системи у дітей
Київ, вул. Бастіонна, 15, оф.55
Інна Володимирівна надає психологічну та психотерапевтичну допомогу дорослим і дітям. Є учасником Всесвітньої асоціації позитивної психотерапії. Має досвід роботи більше 10 років
Кірюшенко Ніна Андріївна
Ніна Андріївна займається спостереженням дітей до 1-го року, стежить за функціональним станом у дітей, проводить вакцинацію дітей і дорослих пацієнтів. Лікує такі захворювання: бронхіт, ГРВІ, гастрит, тонзиліт і т.д.
Доктор працює як з пацієнтками, яким не виповнилося 18-ти, так і з дорослими. В діагностиці використовує УЗ-дослідження органів малого таза, кольпоскопію. Проводить радіохвильове лікування патології шийки матки, лікує безпліддя, запальні захворювання органів малого таза, порушення менструального циклу. Допомагає планувати вагітність, підібрати метод контрацепції, веде вагітності, займається пацієнтками з невиношуванням вагітності.
Лікар дерматолог, косметолог Сівкович Анна Володимирівна проводить хімічні пілінги, лазерну епіляцію, фототерапію Lumenis M22, мезотерапію, біоревіталізацію, ботулінотерапію (корекція зморшок, гінгівальної посмішки, лікування гіпергідрозу, бруксизму), контурну корекцію, плазмотерапію, нитковий ліфтинг, доглядові процедури, лазерне стимулювання зростання волосся (методика Resur Hair)