Дитячі лікарі Києва

Гордієнко Ірина Вікторівна
Педіатр вищої кваліфікаційної категорії, дитячий невролог, психіатр, кандидат медичних наук. Надає висококваліфіковану неврологічну і психіатричну допомогу дітям із затримками стато-кінетичного, мовного, психо-емоційного розвитку, розладами аутистичного спектру, дитячим церебральним паралічем, іншими особливостями розвитку
Білоусова Інна Володимирівна
Лікар-дерматолог вищої категорії виконує лікування бактеріальних і вірусних уражень шкіри і нігтів, алергічних реакцій, виявляє причину вугрової висипки. Також лікар компетентна в лікуванні інфекційних захворювань статевих органів. Проводить діагностику і видалення доброякісних новоутворень шкірного покриву. Приймає дорослих і маленьких пацієнтів
Практичний психолог та викладач психології
Київ, вул. Вишгородська, 45 А/6
Спеціаліст з проведення УЗД-діагностики. Займається ультразвуковою доплерографією судин, дослідженням нирок, органів черевної порожнини, передміхурової залози, щитовидної залози, органів малого таза, органів мошонки. Також проводить ехокардіографію
Тетяна Миколаївна компетентна в лікуванні малюків, у яких спостерігаються різноманітні функціональні порушення шлунково-кишкового тракту, лікуванні різних дерматитів, патронажі новонароджених, лікуванні та подальшій профілактиці захворювань, що виникають в дихальній системі. Також проводить коригування харчування дітей
Дитячий травматолог і ортопед Юрій Ростиславович лікує дітей, що мають деформації кістково-м'язового апарату грудної клітини, дітей з дисплазією тазових суглобів, а також дітей з переломами елементів верхніх кінцівок будь-якої складності (від пальця до плеча).
До компетенції доктора входять невідкладні стани у дітей і дорослих, міофасціальні больові синдроми, головні болі, запаморочення, дорсалгії, патології скронево-нижньощелепного суглоба, наслідки ЧМТ і родових травм.
Проводить сімейні консультації, сімейно-шлюбні парні консультації, індивідуальні консультації, тренінгові інтенсиви, психотерапевтичний консультативний процес. Також приймає ONLINE
Висококваліфікований фахівець з питань діагностики та лікування патологічних процесів, зумовлених спадковою схильністю. Наталія В'ячеславівна має досвід ведення пацієнтів з різними патологіями обміну речовин
Ірина Анатоліївна - стоматолог, дитячий лікар. Спеціалізується на лікуванні карієсу, пульпіту, стоматиту та інших захворювань ротової порожнини і зубів. Виконує професійну чистку ротової порожнини