Дитячі лікарі Києва

Досвідчений ортодонт, який допомагає пацієнтам досягти гармонійного прикусу і рівного ряду зубів. Використовує сучасні брекет-системи та інші методи корекції, адаптуючи лікування під індивідуальні потреби кожного. ЇЇ професіоналізм та відповідальний підхід роблять процес ортодонтичного лікування максимально комфортним та ефективним.
Скобля Олена Василівна
Лікар-педіатр, досвід роботи становить 23 роки. Займається лікуванням простудних і вірусних захворювань у дітей.
Марциняк Степан Михайлович
Київ, Чеховський провулок 7, 8-й поверх центр клітинноі терепіі
Лікар ортопед-травматолог виконує оперативне і консервативне лікування ортопедичної патології у дітей. Виправляє деформації колінних і тазостегнових суглобів, викривлення хребта, клишоногість. Допомагає при травмах і доброякісних пухлинах кістково-м'язової системи
Київ, вул. Оноре де Бальзака, 80
Лікар проводить консультативний прийом, з метою діагностики захворювань використовує метод дерматоскопії. Видаляє утворення на шкірі апаратом «Сургітрон». Лікує захворювання сальних залоз, сверблячі дерматози (нейродерміт, свербець), хронічні дерматози (псоріаз, червоний плоский лишай, ін.), алергодерматози, грибкові захворювання шкіри і нігтів (дерматомікоз, кандидоз, оніхомікоз), вірусні захворювання шкіри (герпес, бородавки), бактеріальні інфекції шкіри (стрепто-, стафілодермія)
Тачко Олександр Вікторович
Київ, вул. Урлівська, 30
Лікар уролог-андролог, кандидат наук з 2016 року. Проводить огляд, вивчення анамнезу та консультації по лікуванню захворювань урологічного профілю, призначає необхідне дообстеження, інтерпретує результати аналізів, УЗД. Призначає індивідуальний план лікування і рекомендації для профілактики захворювань.
Київ, пер. Нестеровский, 13/19
М.Л. Сосніна УЗД-спеціаліст вищої категорії, лікар володіє всіма видами УЗ-діагностики у дітей та дорослих. Проводить ультразвукову діагностику органів малого таза, черевної порожнини, слинних залоз, сечостатевої системи та ін.
Київ, м. Київ, вул. Раїси Окіпної, 8Б
Юлія Антонівна - лікар інфекціоніст дитячий вищої кваліфікаційної категорії, зі стажем роботи 18 років. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні дитячих інфекційних хвороб.
Дніпро, вул. Рабоча, 89
Ортодонт, дитячий стоматолог. Займається виправленням положення і форми зубних дуг, закріпленням хірургічної корекції при аномалії прикусу, перебудовою жувальної, мімічної мускулатури, використовуючи ортодонтичні апарати.
Лікар-педіатр першої категорії проводить консультативний прийом дітей з народження. Виконує загальні лікарські процедури і маніпуляції. Консультує з питань сезонної вакцинації від грипу, становить виконання плану щеплень, займається лікуванням і профілактикою дитячих інфекційних захворювань, порушень роботи шлунково-кишкового тракту, хвороб дихальних шляхів та ін.
Кандидат медичних наук, лікар стоматолог-ортодонт, спеціалізується на установці знімної і незнімної ортодонтичної апаратури для лікування ортодонтичних захворювань у дорослих дітей.