Дитячі лікарі Києва

Салтикова Галина Володимирівна
Галина Володимирівна лікар педіатр, гастроентеролог, кандидат медичних наук. Проводить діагностику і лікування в сфері гастроентерології, паразитології та нутриціології. Постійний учасник вебінарів і курсів тематичного удосконалення з гастроентерології, алергології, нутриціології, проблемних питань педіатрії.
Костянтин Євгенович займається терапією ЛОР-органів, лікує викривлення носової перегородки, хронічні і гострі захворювання вуха, носа, гортані і т.д.
Київ, ул. Пушкинская, 10Б
Лікар проводить прийом дорослих і дітей з різними захворюваннями ротової порожнини. Займається лікуванням карієсу і його ускладнень (пульпіту, періодонтиту), видаленням зубного каменю, лікуванням гінгівіту, стоматиту та й ерозії зубів. Проводить професійні чистки порожнини рота ультразвуком і спеціальними пастами
Лікар-дерматовенеролог вищої категорії спеціалізується на діагностиці та лікуванні грибкових захворювань, захворювань нігтьових пластинок, випаданні і порідінні волосся, контактно-алергічного дерматиту, порушення пігментації шкіри. Коросту, хвороби ДюрІнга тощо.
Спеціаліст з подології, який має досвід у наданні допомоги пацієнтам із різними захворюваннями та патологіями стоп і нігтів. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких проблем: оніхомікоз (грибок нігтів), оніхокріптоз (врослий ніготь), оніхолізис (відшарування нігтьової пластини), оніхогріфоз (деформація нігтів), гіперкератоз (загрубіння шкіри стоп), гіпергідроз (підвищена потовиділення). Юлія Василівна проводить видалення натоптишів, мозолів і бородавок, встановлення корекційних систем для лікування врослих нігтів, апаратну обробку стоп і нігтів, обробку тріщин і уражених грибком нігтів, протезування нігтьової пластини. Корекція врослих нігтів.
Київ, вул. Гарматна, 36
Лікар спеціалізується на лікуванні та діагностиці TORCH-інфекції, вірусних гепатитів, гострих кишкових інфекціях, повітряно-крапельних інфекціях, гельмінтозах.
Київ, вул. Б. Хмельницького, 46
Вадим Вікторович займається лікуванням дитячих отоларінгологічних, гастроентерологічних, урологічних, пульмонологічних захворювань. Проводить діагностику, терапію, консультує з питань вакцинації та грудного вигодовування.
Київ, вул. Чавдар, 8
Доктор спеціалізується на педіатрії. Займається лікуванням таких захворювань, як: грип, гайморит, бронхіт, тонзиліт, ангіна, цистит, панкреатит
Пріоритетні напрямки практичної діяльності: патронаж дітей від народження до 1 року, складання індивідуальних графіків вакцинації, діагностика та лікування гострої і хронічної патології нирок і сечовивідної системи, залізодефіцитних і еритропоетиндефіцитної анемій, гострих і невідкладних станів, захворювань легеневої системи, системи травлення, інфекційних хвороб. Володіння методиками проведення процедур гемодіалізу, ультрафільтрації, гемосорбції, плазмаферезу. Досвід роботи зав. відділення гемодіалізу.
Висококваліфікований фахівець, в коло професійних інтересів якого входить діагностування і лікування захворювань з області педіатрії, і зокрема неонатології. У своїй роботі Ірина Олександрівна використовує широкий спектр лікувальних методик, а також проводить консультації з питань догляду за дитиною