Сторінка 181: Дитячі лікарі Києва

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Психолог Чепурна Марина Петрівна на Doc.ua
Доктор спеціалізується на грудному вигодовуванні, дитячому сні і харчуванні. Проводить підготовку до грудного вигодовування під час вагітності, організації грудного вигодовування в перші дні після пологів, безболісне зціджування грудей при нагрубанні або лактостазі та інше
Лікар Офтальмолог Коробов Костянтин Володимирович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар офтальмолог, працює з дітьми, а також дорослими пацієнтами, проводить промивання слізних шляхів, бульбарні і субкон'юнктивальні ін'єкції. Займається лікуванням косоокості, катаракти, глаукоми, кон'юнктивіту, блефарити, новоутворень повік.
Лікар Фізіотерапевт, Остеопат Міщенко Павло Олександрович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на остеопатії і фізичній терапії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, сеанс остеопатії, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: артроз, біль у спині, біль в шиї, кіфоз, лордоз. Веде прийом для дітей від 6 років
Лікар Кардіолог Шипов Данило Олегович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на кардіології. Займається лікуванням вроджених, набутих захворювань серця, лікує порушення ритму серця у дітей
Лікар Невролог, Педіатр Сухоручкіна Оксана Володимирівна на Doc.ua
Дитячий невролог Cухоручкіна Оксана Володимирівна працює з діагностикою та лікуванням таких захворювань у дітей: нервово-м'язові захворювання, епілепсії, тіки, поведінкова неврологія (синдром дефіциту уваги з гіперактивністю, енурез, енкопрез), наслідки перинатального ушкодження центральної нервової системи. Крім цього лікар Оксана Володимирівна веде медичний нагляд за часто хворіють дітьми.
Лікар Масажист, Реабілітолог Гарумова Діана  Гасанівна на Doc.ua
Фахівець спеціалізується на питаннях реабілітації та лікувальної фізичної культури (ЛФК). Володіє різними техніками масажу (діти з 3-х років). Проводить паравертебральні ін’єкції. Виконує внутрішньовенні, внутрішньом'язові, підшкірні ін'єкцій.
Лікар Анестезіолог Гуменчук  Ігор  Ігорович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Сертифікований спеціаліст у проведенні різних видів седації при стоматологічних маніпуляціях, надання реанімаційної невідкладної допомоги та інтенсивної терапії. Фахівець з внутрішньовенної анестезії та ендотрахеального наркозу.
Лікар Пародонтолог Іванько  Тетяна  Ігорівна на Doc.ua
Тетяна Ігорівна - лікар-стоматолог-пародонтолог. Проводить комп’ютерну діагностику зубів і тканин пародонту, професійну гігієну порожнини рота, лікування, пародонтологічне лікування: вектор-терапія, фотодинамотерапія та лазеротерапія.
Лікар Психотерапевт Пісоцька  Віталіна  Вікторівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Психотерапевт. Магістр з психології. Уміння ставити цілі і досягати їх. Позитивне ставлення до життя. Навички самоорганізації. Ініціативність, креативність і творчі підходи. Прагнення до вдосконалення і готовність навчатися. Навички емпатії. Вмію будувати довірчі відносини з людьми, засновані на взаємній повазі.
Лікар Акушер-гінеколог Chu An Alex на Doc.ua