Дитячі лікарі Києва

Лікар-фізіотерапевт, реабілітолог, невропатолог вищої категорії
Гречанська Лариса Василівна
Лікар-дерматолог вищої категорії, кандидат медичних наук, доцент. Проводить діагностику і лікування гострих і хронічних захворювань шкіри, дерматологічних захворювань у дітей, інфекцій, що передаються статевим шляхом
Терапевт з кардіологічною спеціалізацією, займається комплексною діагностикою та лікуванням патології серцево-судинної системи у пацієнтів у віці від 14 років, супроводжує лікування в стаціонарі, надає невідкладну медичну допомогу.
Лікар веде консультативний прийом і займається лікуванням дітей з гострими і хронічними захворюваннями шлунково-кишкового тракту: функціональні розлади, патологія гепатобіліарної системи, виразковий коліт, хвороба Крона, спадкові захворювання шлунково-кишкового тракту. Має великий досвід роботи з дітьми всіх вікових категорій. Займається також лікуванням із застосуванням гомеопатії
Лікар спеціалізується на педіатрії. Проводить консультативний прийом, пальпацію, перкусію, аускультацію, отоскопію, фарингоскопію, пульсоксиметрію, тонометрію, призначення лікування, контроль за ходом терапії, диференціальну діагностику віражу туберкулінових проб (проба Манту). Постійно проходить курси підвищення кваліфікації з педіатрії та тематичні курси Учасник більшості конференцій та конгресів з педіатрії та неонатології.
Вовк Вікторія Миколаївна
Лікар другої категорії
Вікторія Миколаївна здійснює комплексне лікарське спостереження за новонародженими, проводить діагностику і щадну терапію дитячих інфекцій (кір, свинка, скарлатина та ін.), Займається корекцією функціональних розладів роботи системи травлення у дітей
Тетяна Василівна лікар-офтальмолог першої категорії. Спеціалізується на дитячій офтальмології, функціональній діагностиці, займається контактною корекцією і індивідуальним підбором окулярів
Мене звати Вікторія Сьоміна і вже 16 років я дитячий ортопед-травматолог. Моє завдання як лікаря вчасно виявити ортопедичну патологію. Я допоможу вам розібратися – де дійсно потрібне лікування.
Софіївська Борщагівка, вул. Лісова 97
Лікар відділення реконструктивно-пластичної хірургії кисті. Проводить планову хірургію кисті, яка включає: реконструктивні операції при зростаннях у неправильному положенні, деформаціях, незрощення кісток кисті і зап'ястя. Проводить оперативне лікування тунельних синдромів